Acaba l’E3 2018 i entrem en un període de “calma” en el que les notícies, més que novetats, es basen en gran part en llançaments i confirmacions cada dos per tres i possibles rumors que s’hauran d’anar confirmant durant aquestes vacances que ja estan a tocar. Avui a les NTHNews podreu veure a què ens referim!

 

 • Nova “ronda” de llançaments confirmats per a Nintendo Switch: Fitness Boxing (durant l’Hivern, sense més informació al respecte), Disease: Hidden Object (de D3 Publisher, sense data ni format especificats), Fossil Hunters (per al 28 de Juny a la eShop), Burnstar (29 de Juny, en format digital), Argus (sense data, només en digital), Omega Fighter (igual que l’anterior),
 • Atenció, perquè ja és oficial: el “Pokémon independent” anomenat Temtem, de la desenvolupadora Crema Games, arribarà finalment a Nintendo Switch després de que s’hagi aconseguit el finançament necessari per a fer-ho a través de la plataforma Kickstarter. Recordeu que aquí podeu llegir-ne totes les característiques.
 • Senran Kagura Reflections deixarà de rebre personatges a través de DLC. Així ho han confirmat els seus creadors a través de Twitter, pel que segurament això donarà pas a una nova entrega de la saga.
 • La gent no es cansa de fer comparatives, i algunes són extranyament interessants. Avui us portem un vídeo que compara els escenaris de Super Smash Bros. de 3DS i els de Super Smash Bros. Ultimate de Nintendo Switch.

 

 

 • Just s’acaba l’E3 2018 i ja tenim constància de quan se celebrarà el del 2019: de l’11 de Juny al 13 de Juny, més o menys com aquest any. A més, s’han compartit dades sobre els visitants de l’esdeveniment: van passar pel recinte 69.200 persones, 15.000 jugadors/es i hi van haver més de 200 expositors/es.
 • Xenoblade Chronicles 2 s’actualitza a Nintendo Switch i arriba a la versió 1.5.0. Aquesta actualització inclou el “Modo Desafío”, noves habilitats, recompenses, històries secundàries i algunes noves “Blades” que us sorprendran. Això sí, només per als/les que tingueu el Season Pass.
 • I no deixem Xenoblade, perquè ahir es va compartir al Nintendo Treehouse el primer gameplay de l’expansió Torna – The Golden Country, que recordeu que és com “un joc a part” de la història original i que sortirà el 14 de Setembre el format digital i el 21 en format físic.

 

 

 • Els responsables de NieR: Automata (el director Yoko Taro, el productor Yosuke Saito i el disenyador Takahisa Taura) van fer una xerrada en directe a l’E3 2018 on van especificar que, si hi havia suficients persones interessades en el projecte, no els suposaria cap problema portar el joc a Nintendo Switch. Estem tocant fusta i creuant els dits a la vegada, a veure si hi ha sort.
 • I no deixem les possibilitats de veure noves i grans aventures a l’híbrida de Nintendo, perquè Panic Button, responsables de Doom i Wolfenstein II, està treballant en un “port” per a Nintendo Switch d’un dels seus jocs, pel que haurem d’estar molt alerta a la mínima que se sàpigui quelcom.
 • Si alguna cosa ja és segura és que aquest proper dimarts dia 19 tindrem disponible el joc per a Switch anomenat Flashback 25th Anniversary, inclosa la seva fantàstica versió especial i limitada a 40.000 unitats mundials que incorpora un seguit d’extres reunits en aquest vídeo de Meridiem Games.

 

 

 • I sí, continua la moda de llançar els títols per a Nintendo Switch més tard del que s’havia dit en un principi “per les bones” i sense especificar-ne els motius. Ara és el torn de Nekopara Vol. 1. Si la principal data de sortida era el 21 de Juny, ara arribarà el 4 de Juliol. El mateix ha passat amb la versió física de Max: The Curse of Brotherhood i Shaq Fu: A Legend Reborn, que havien de sortir aquesta setmana i finalment ho faran a partir del 18 de Juny. En aquest cas, però, sabem que es tracta per problemes de logística.
 • Per acabar, recordeu que des d’avui teniu disponibles els jocs Soccer Slammers (del que us deixem aquí l’anàlisi fet pel nostre company RadaR) i Lego: The Incredibles.

 

Tornem demà, moltes gràcies a tots/es els/les nostres lectors/es!