Avui dia 14 de Juny celebrem a NintenHypeCat l’inauguració de la Copa Mundial de Futbol a Rússia, i no hi ha millor manera de celebrar-ho que amb el llançament exclusiu del joc Soccer Slammers per a Nintendo Switch. Un joc de futbol arcade basat en la mateixa copa del món de futbol. Desenvolupat per Atooi, els quals coneixereu pel seu previ llançament de Mutant Mudds, us porten a la consola híbrida “el futbolero de l’estiu”.

A l’entrar al menú principal tindrem 2 únics modes de joc: fes un escalfament previ jugant a Partida Ràpida, o llença’t directament a Mundial, on el teu equip s’haurà d’enfrontar cara a cara contra els 32 millors equips del món. Cada equip consta del seu propi nivell de dificultat segons el seu rendiment a la vida real, on ja pots assumir que Alemanya (GER) o Brasil (BRA) seran els millors equips comparats amb el Japó o Corea, els quals et trobaràs a un nivell ben inferior.

 

Al menú d’equips podràs escollir quin país voldràs representar!

 

Parlem ara de jugabilitat, perquè és aquí on realment el joc brilla. Els partits poden durar de 2 a 10 minuts. Personalment us dic que els de 2 minuts són els més intensos, ja que a Soccer Slammers cada segon compta. Et trobaràs buscant lloc per respirar quan s’acabi aquella frenètica mitja part d’un minut. Les partides es formen en equips de 2, fent d’aquesta característica un ritme de joc més intens.

 

Podràs sortir victoriós i arribar a la final?

 

Els controls són ben senzills i aconstumar-s’hi és fàcil, ja que tindràs només 4 botons per recordar. Amb la Y faràs placatges ben violents per treure-li la bola al rival, i a la vegada deixar-lo K.O. durant uns segons (aquesta mecànica és essencial per aconseguir la pilota); Amb la R el teu jugador correrà com el Flash (també se li diu “esprint”), esquivant tot contrincant que es posi davant teu; Amb la B passaràs l’esfèric al teu company; I amb la A es xutarà per marcar gol (aguantant el xut podràs carregar un tir potenciat impossible de parar pel porter! I parlant de porters, en aquest joc només i hes en Karius). I és que el joc es mou molt ràpidament. Placatge, passada, gol. I així repetidament fins que acabi el temps. Una vegada hagis jugat ja unes hores a Soccer Slammers et donaràs compte de la increïble dinàmica que pots arribar a formar dins del teu equip, i és que és cert que dins del joc existeix un cert nivell d’habilitat pròpia.

 

Quin golàs per part de l’equip Portuguès!

 

Des del seu primer anunci, Soccer Slammers ha sigut comercialitzat per jugar-se localment a 4 jugadors, perquè és realment d’aquesta manera en què el joc es gaudeix de veritat. De deb,  és molt emocionant anar 9-9 i a últim segon aixecar-se del sofà cridant com un boig quan acabes de marcar, donant-li al teu equip la victòria del mundial mentre acabes la teva amistat amb aquells dos amics que acabes d’apallissar. El joc és sense cap dubte, perfecte per la Switch. Els seus partits de 2 minuts el converteix en un company perfecte per quan busquis jugar unes partides frenètiques on vulguis i amb qui vulguis.

 

 

  • Multijugador local excel·lent.
  • Dinàmica de joc molt ràpida i divertida.
  • 40 equips per poder representar el teu país.
  • Jugabilitat innovadora que aconsegueix el seu objectiu de manera exitosa.

 

  • Manca de modes de joc
  • Un preu un tant elevat

 

 

A continuació podeu veure el tràiler del joc: