Benvinguts a l’espai d’en Rockstr85 per comentar les NTHNews i parlar de si mateix. Com sabreu sóc un dels redactors més macos (per sota d’en Furank, clar està) i tinc Twitch! Esteu tots convidats a veure’m, fer-me follow o fins i tot us podeu subscriure! (Ad granted) dit això, després d’un E3 que ni fred ni calor, esperem els nous llançaments mitjançant les nostres news, here we go!

 

 • Yoshi, el sense nom, ha sigut endarrerit fins al 2019 segons Nintendo. No hi ha massa informació al respecte, però com intuíem el joc que va ser mostrat l’any passat i aquest E3 no va aparèixer al Nintendo E3 (Smash, ejem,ejem) Direct.
 • Tanukii Studios (Estudi os rentador, ho sento, m’ha fet molta gràcia), ja té planejat el primer joc per Switch tot i que no han confessat res més. Ens trobarem amb un nou Go! Go! Kokopolo?
 • Reggie ha parlat sobre els títols third parties, afirmant que cap a finals del 2019 els jocs equipararan dates amb les altres consoles, què en penseu? És just que es posin les piles a finals de 2019 o bé ja ho haurien d’haver fet des de l’inici de la consola.
 • Una comparativa ens mostra les diferències entre l’anterior Super Smash Bros. de Wii U i el nou Super Smash Bros. Ultimate per a Nintendo Switch. Penseu que ha millorat o bé que han realitzat un port HD? Us deixem amb el vídeo comparatiu:

 

 

 • Nous personatges per a Mario Tennis Aces! Ho hem aconseguit! Tenim a en Koopa Troopa i a en Blooper (Sembla ser tots els demès personatges amb més de carisma tenien feina i hem aconseguit al mític calamar)

 • Segons el productor Kazuhiro Tsuchiya, i del director, Koji Oda,del nou Mega Man 11, comenten que el joc va arribar per omplir el buit que hi va haver rere la fuga de Keiji Inafune. Després del recopilatori pel 30 aniversari Legacy Collection i vendre més d’1 milió d’unitats van demostrar que els fans tenien fam de l’androide més famós de Capcom i aquest onzè arriba per omplir aquest forat. Us deixem el tràiler per omplir aquest hype:

 

 

 • Reggie, el nostre director més simpàtic, ha declarat que no era just pels fans mostrar Metroid 4 a aquest E3 del 2018, pel que segurament es podrà esperar al 2019 per saber més coses sobre el títol. Penseu que van perdre l’oportunitat de mostrar més coses sobre el joc o millor curar-se en salut i no vendre el fum?
 • Una de les sorpreses de l’E3 de Nintendo va sense lloc a dubtes el nou Daemon X Machina, un joc de lluita de mechas que farà recordar als ja oblidats Armored Core, Front Mission, Laynos i la caiguda en desgràcia Gundam. A vosaltres us fa baves el títol o no? Personalment… M’encanta! Us deixem amb un gameplay del Treehouse (En un dels moments que no van parlar o jugar a l’smash).

 

 

 • Ja tenim data oficial de llançament de l’aclamat Disgaea 1 Complete Edition. Mentre que a Amèrica el tindran el dia 9 d’Octubre, aquí haurem d’esperar una mica més, fins al 12 d’Octubre. Va, que ja queda res!
 • Mentre els més pro-shooters competitius de Nintendo esperen Call of Duty o Battlefield per Nintendo Switch, se’ns confirma Modern Combat 5 Blackout, joc amb campanya però que destaca pel seu multi jugador. El joc que porta en mòbils des de 2014 fa el salt per Nintendo Switch.

 

 

 • Segons Reggie, Nintendo està parlant amb Youtube i Netflix perquè arribin les seves aplicacions a Switch, i ens afirma que “arribaran al seu temps”. A veure si es posen les piles i de pas ens porten Crunchyroll. Vosaltres teniu ganes d’apps o no?
 • Ja està disponible a la eShop una nova demo d’Octopath Traveller que durarà 3 hores. Aquesta demo un cop arribi a les 3 hores no es podrà avançar més i podrem seguir amb el seu procés el dia 13 de juliol amb el joc complet. A part en el Treehouse d’ahir van comentar que la seva història principal es completarà aproximadament al voltant d’unes 60 hores, però si realitzem totes les missions secundàries, podria costar entorn d’unes 100 hores per completar-ho. Us deixem aquí amb el tràiler d’Octopath del E3:

 

 

 • Fortnite rep una nova actualització, la versió 4.4.1. Tindrem carros de compres i partides Pro-AM. Sembla que ens anirà proveint de nou material mitjançant actualitzacions.
 • Sabeu aquelles paraules que són “tant de ” o “a veure sí”? Doncs segons sembla, agafen força. El productor de Dragon Quest XI, Yuu Miyake, ha expressat el seu desig de portar a occident l’entrega de la saga anomenada Dragon Quest X. Aquest joc va sortir per tant per Wii U, com per 3DS i per Wii però es va quedar a japó, a veure si arriba a occident i tant de bo que ens arribi als europeus! Us recordem el tràiler per refrescar-vos la memòria.

 

 

 • Demà ens arribarà a l’eShop Donkey Kong Arcade Archives! Mentre esperem que Nintendo es proclami sobre la seva consola virtual, ens va arribant jocs arcade de Nintendo. És més, pel mes vinent, s’ha confirmat que tindrem el clàssic Sky Skipper disponible. El voldreu jugar per recordar vells temps, o saltareu d’ell com si fos un barril?
 • Just avui que s’obre el blog oficial de Super Smash Bros. Ultimate per a Nintendo Switch, Masahiro Sakurai, el creador de la saga, ha confessat en una entrevista que no es veu en cor de fer una nova entrega entrega de Super Smash Bros. i que aquest ha sigut, molt segurament, el seu últim lideratge en un joc de la saga. No patiu: ja ho va dir amb Melee i ho va tornar a dir a les entregues de WiiU / 3DS.

 

Gràcies i tornem demà!