Des de la seva creació, en Wario sempre ha sigut un personatge més aviat peculiar. Des de la seva primera aparició com a malvat dels jocs del Mario, passant per prendre-li el protagonisme a la cara més visible de la companyia nipona amb la saga Wario Land, i fins a les seves indagacions com a desenvolupador dels seus propis videojocs a la saga WarioWare, Nintendo mai ha tingut por d’utilitzar el nostre musculós ‘menja-alls’ preferit per experimentar amb diferents idees que explotin al màxim la consola del moment. A l’espera de rebre un nou títol de la saga Wario Land, la Nintendo Switch, per suposat, no es podia quedar sense una nova entrega de la franquícia WarioWare per ampliar tot el ‘lore’ de l’antagonista per excel·lència de la companyia. Acompanyeu-nos a descobrir les característiques principals d’aquest ‘Get it Together!” en aquest nou article d’estrena que us oferim des de NintenhypeCat!

 

 

La bogeria està feta de microjocs!

 

La nova entrega de l’esbojarrada franquícia de Wario arriba a la consola híbrida de Nintendo sota el nom Get It Together!. En aquesta ocasió, Wario, com a infame desenvolupador de videojocs, i els seus companys/es, han estat absorbits per la seva última creació multimèdia, i ara necessiten que nosaltres, com a jugadors/es, els donem cop de mà per escapar-ne gràcies al seu mode història. Per tant, prendrem possessió directa dels diferents personatges únics que hem anat coneixent amb el pas dels anys, des de la primera entrega llançada a Gameboy Advance, fins a l’última que vam tenir a Nintendo 3DS. En comptes d’utilitzar els Joy-Cons i tot el que les seves funcions implicarien en un joc d’aquest estil, Nintendo ha optat per crear un gran nombre de varietats en la jugabilitat repartint diferents habilitats per cada personatge (més de 12 disponibles), i permetent als jugadors i jugadores resoldre els minijocs de diferents maneres possibles, generant així una rejugabilitat que en entregues anteriors era necessària.

 • Wario: Té una motxilla propulsora. Envesteix contra els objectes i esquiva els obstacles.
 • Young Cricket: Es mou ràpid com el vent i salta molt alt.
 • 18-VOLT: Llença CD per sobre el cap i es mou gràcies a anells especials.
 • Mona: Utilitza el bumerang i disposa d’una moto per esquivar obstacles.
 • Dribble & Spitz: Tenen armes a la seva disposició. Dribble dispara a la dreta i Spitz, a l’esquerra.
 • Dr. Crygor: Pot nedar en qualsevol direcció per superar els microjocs.
 • 9-VOLT: Disposa d’un monopatí, i es mou molt ràpid a l’hora de llençar el seu io-io.
 • Mike: Virtuós el karaoke, dispara notes cap amunt per evitar els obstacles.
 • Kat i Ana: Disparen shurikens. La Kat dispara cap a la dreta i l’Ana, cap a l’esquerra.
 • Jimmy T: Surt disparat cap una direcció concreta després de fer un petit ball.
 • Ashley: Amb la seva escombra i els seus encanteris, no hi ha microjoc que li planti cara.
 • Orbulon: Disposa de la “porquinau” i utilitza llamps d’abducció per superar els perills.
 • 5-VOLT: El seu esperit vola per la pantalla i transporta el seu cos per fer poderosos atacs.

 

 

Així doncs, a banda d’un mode història que ens servirà per aprendre el funcionament dels personatges, tindrem una sèrie de modes de joc ben diferenciats i que espremeran al màxim les capacitats de l’aventura. Molt enfocats al mode multijugador, tots els minijocs els podrem superar en solitari i en companyia de fins a 3 amics/es, però a més disposarem d’altres modes que, lluny dels 200 minijocs que incorpora de base, serviran per treure fum als JoyCon. Tenim, per exemple, un minijoc per fer tocs a una pilota de futbol; un altre d’esquivar obstacles mentre fem la guitza, als rivals; un joc de voleibol on els personatges canvien aleatòriament; i un etcètera més que notable que ens augura un nivell de diversió exageradament esbojarrat com ja ens té acostumats/des aquesta grandiosa saga. Un títol que, en conclusió, no pot faltar al vostre catàleg i segur que us servirà per menjar-vos les hores sense miraments!

 

WarioWare: Get it Together! està disponible en exclusiva per Nintendo Switch des del 10/09/2021 a un preu base de 49,99 euros en format físic i en format digital (Nintendo eShop)