Nintendo ja ha anunciat la nova actualització gratuïta per Animal Crossing: New Horizons, que estarà disponible a partir del 28 de gener de 2021. Ho ha fet, com és habitual, amb un vídeo a través del seus comptes oficials a les xarxes socials. Comentem quines novetats ens porta i us deixem amb el vídeo oficial!

Com era d’esperar, l’actualització de febrer ens porta l’esdeveniment de Carnaval que tindrà lloc a les nostres illes el dia 15 de febrer, que aquest any cau en dilluns. Aquest dia, Conga, un paó molt colorit vindrà a les nostres illes a fer-nos ballar. L’esdevinment constarà en atrapar plomes de colors que hi ha per l’aire amb la xarxa i entregar-les a Conga a canvi d’objectes o receptes. Un mecanisme ja utilitzat en altres esdeveniments passats com el de Halloween o el de la “Caza del Huevo” (Pasqua).

 

Nous objectes i noves emocions de l'actualització de febrer

 

Entre els nous objectes que trobarem hi ha, per una banda, roba i accessoris: una diadema amb plomes per vestir el nostre personatge, un vestit i un conjunt d’americana i pantalons, en quatre colors diferents: vermell, verd, fucsia i blau. D’altra banda, podem veure diferents objectes per decorar la nostra illa: banderes, globus, tambors, un canó de confeti i un parasol. Ara caldrà esperar a l’actualització per veure si aquests objectes els haurem de fabricar nosaltres mateixos/es amb les plomes i altres materials, o ens els donarà Conga.

A més dels nous objectes, el que per molts/es és el més interessant de l’actualització són les noves emocions que podrem utilizar, que pel que podem apreciar al vídeo en seran entre tres i quatre: tirar confeti, una postura com la de Conga i dos tipus de ball (que pot ser que vinguin incloses dins una mateixa emoció).

A banda de l’esdeveniment de Carnaval, segons la web oficial de Nintendo l’actualització ens porta nous objectes estacionals, com són una capsa de bombons i un ram de flors per la celebració de Sant Valentí, així com una figura de Rese. T. Ado, un personatge que no apareix físicament en aquesta edició, però del qual podem escoltar la seva veu quan truquem al servei de rescat a través del nostre “Nookófono”.

 

Figura de Rese T Ado

 

I com passa amb cada actualització, no hi falten les crítiques. Moltes jugadores i jugadors opinen que hi ha característiques que s’haurien d’haver anat millorant per facilitar la jugabilitat, i que no s’ha fet. Alguns exemples són el de poder comprar moltes peces de roba alhora a la botiga “Hermanas Manitas”, obtenir diversos tíquets de milles Nook a la vegada, construir més d’un objecte a la vegada… És a dir, opcions que permetin estalviar temps de construcció i permetin una interacció més dinàmica amb aquestes noves possibilitats exclusives del títol de Switch.

Comptant aquesta actualització, ja en són sis des del llançament del joc a nivell mundial el dia 20 de març de 2020. Anuncien també que al març de 2021 arribarà una nova actualització, i pel que dónen a entendre amb les imatges seran objectes de Super Mario. Seran els mateixos que hi havia a l’anterior edició Animal Crossing: New Leaf? O n’hi haurà de nous? Haurem d’esperar encara per saber-ho! Fins aleshores, ens veiem a les illes!