Sword of the Necromancer

De nombroses categoritzacions que el podrien definir com una aventura d’RPG d’acció combinada amb “dungeon-crawler”, la gent de Grimorio of Games, juntament amb JanduSoft, ens presenten Sword of the Necromancer, un joc que, després de ser tot un èxit a Kickstarter, arriba a Nintendo Switch en format digital i en format físic, amb una gran quantitat d’extres que explotaran al límit les capacitats de la consola, fins i tot la càmera IR dels Joy-Con. El teniu a l’eShop de Nintendo Switch des del 28/01/2021, a un preu de 14,99 euros en format digital, tot i que si vau donar suport a la seva campanya de finançament, el podreu rebre en format físic amb tots els “extres” desitjats. Compreu-lo i de gaudiu de la seva història 100% en català! Teniu l’anàlisi del joc al YouTube comunitari.

Disponible a:

Desenvolupadora: Grimorio of Games
Editora: JanduSoft
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 28-01-2021
Gènere: Acció, Aventures, Estratègia, RPG
PEGI: 16