Colossus Down

Nika acaba de completar la primera fase del seu pla de destrucció de tot allò que no mola: la construcció d’un mecha de combat anomenat MechaNika. No hi ha temps per perdre, així que uneix-t’hi, poseu-vos als comandaments de MechaNika i arraseu tot el planeta. Heu d’acabar amb els llibres d’història, l’obsolescència programada, els vestidets cursis, les sagues interminables de videojocs avorrits i el puré de pèsols.

I si hi ha algú al món que odiï les verdures més que Nika, aquesta és la seva amiga Agatha, la insomne carnissera i profetessa del Carnivorisme que adora els animals i la seva sucosa carn per igual. Per això, quan s’assabenta dels objectius del pla de Nika, no triga a unir-se a la missió de destrucció al costat del Gran Porc Sangrante.

Però aneu amb compte, perquè pel camí us adonareu que Nika i Agatha no són les úniques que tenen un pla per canviar el món i que les coses no són tan senzilles com semblaven al principi, així que haureu de prendre decisions complicades. irreversibles per assolir els vostres propòsits o renunciar-hi.

Disponible a:

Desenvolupadora: Mango Protocol
Editora: Mango Protocol
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 28-01-2021
Gènere: Acció, Aventures
PEGI: 12