L’aventura per carretera de zombis generats a l’atzar Death Road To Canada ja està disponible a Nintendo Switch, PlayStatation 4 i Xbox One.

Escapa de l’apocalipsi zombi en l’aclamat joc de rol i acció per carretera.

En Death Road To Canada, els jugadors hauran de sobreviure a brutals i hiperviolents combats amb el millor armament que saquegin. Mentre recullen objectes en escenaris abandonats, els jugadors hauran de prendre decisions difícils, de vegades de bogería, ja sigui en solitari o en la manera cooperativa local de dos jugadors.

Death Road To Canada estarà disponible a un preu de 14,99 €, amb un 20% de descompte de llançament durant les dues primeres setmanes.

“Estem emocionats de treure per fi Death Road To Canada en consoles”, ha afirmat Kepa Auwae, cofundador d’Rocketcat Games. “El joc és brutal per a Nintendo Switch. Es juga genial, l’art pixelat és espectacular i sanguinari la manera cooperatiu local és una passada. Anem-nos a Ontario!”.

“És un orgull haver-nos associat amb dos dels estudis de més talent, Rocketcat Games i Madgarden, per llançar Death Road To Canada en consoles”, ha declarat Paul Hann, director general d’Ukiyo Publishing. “Estic desitjant que els jugadors s’embarquin en aquest viatge horripilant i extenuant a Canadà”.

Amb l’esperança que el Canadà pugui alliberar-se de l’amenaça dels zombis, la llarga i sinuosa Death Road és tot el que separa el jugador del seu objectiu. Els jugadors exploraran llocs icònics com Y’all-Mart i el Muscle! Bomb !! Gym !!!, on es trobaran i reclutaran a una sèrie d’estranys companys pel camí. Inusual per als jocs de supervivència generats a l’atzar, Death Road To Canada posa molt d’èmfasi en la narració i els seus esdeveniments de ficció interactius per fer o trencar amistats, tot això afegint un drama entre personatges al caos sagnant dels combats.