Avui, com cada dia de la setmana portem les notícies, a poc més d’un mes del E3 Nintendo sembla que està parada, però sempre hi ha coses a explicar i com sempre us les portem a www.nintenhype.cat.

 • L’empresa nipona Capcom ha comunicat la intenció de treure nous jocs de les seves IP’s més improtants i ha parlat que veurem algún remake, recordem que en breus tindrem el Street Figter 30th anniversary.

 • EA Games, propietaris d’IP’s com FIFA o Dragon Age entre d’altres, ha compartit les seves prediccions sobre les vendes de Nintendo Switch i ha comentat que aquest any 2018 tancarà amb 30M d’unitats venudes al mercat. Veurem el Fifa 19 per a Nintendo Switch? Haurem d’esperar al E3.
 • Splatoon 2 s’actualitza a la versió 3.0.1. Actualitza desequilibris minoritaris, res improtant.
 • Avui Miitomo ha deixat de donar servei. La primera App de Nintendo ha tancat avui, va sortir el 17 de maig de 2016 i només ha donat servei quasi 2 anys. Nintendo ja no te cap xarxa social, ni Miitomo ni Miiverse, veurem alguna cosa més en un futur?
 • Tal com us hem avisat aquest migdia gràcies a una nota de premsa, ha sortit el Death Road to Canada, teniu tota la info aquí.
 • Avui s’ha presentat el Tràiler del PES 2019 i lamentablement s’ha confirmat que no hi haurà versió per a Nintendo Switch
 • Avui s’han anunciat els jugadors que participaran al invitational 2018 del Super Smash Bros per a Nintendo Switch. Són 8 i venen de tot el món, són 4 dels millors jugadors de Smash de Wii u i 4 dels millors jugadors de Melee.
  • Armada (Suècia)
  • Plup (EE. UU.)
  • Lucky (EE. UU.)
  • Mang0 (EE. UU.)
  • MkLeo (Mèxic)
  • Abadango (Japó)
  • Mr. R (Països Baixos)
  • Zero (Xile)

 • Unites ha confirmat que la novel·la visual The Midnight Sanctuary arribarà a nintendo Switch aquest estiu, no hi ha data concreta, però no trigaràn molt a anunciar-la. Aquí teniu el tràiler.
 • Nintendo ja ha habilitat la pàgina del e3 https://e3.nintendo.com/ on trobem els horaris.
 • Merge Games i Moton Twin, han confirmat el llançament físic del Dead Cells, tant per Switch com per PS4. No hi ha data concreta, però han anunciat que serà durant el mes d’Agost. Aquí teniu el tràiler del joc.
 • Èxit rotund a japó del llançament de Donkey Kong Country: Tropical Freeze, ha venut més del doble del que va vendre la versió de wii u.
 • Limited Run Games ens ha preparat un anunci sorpresa per aquest divendres relacionat amb Nintendo  Switch, estigueu atents!
 • Bones notícies relacionades amb el català, des d’avui el joc desenvolupat per Psychotic Adventures, Agatha Knife (podeu veure la nostra anàlisi aquí) s’ha actualitzat i ha incorporat la versió del joc en català.

Moltes gràcies i com sempre, tornem demà!!