Per sort o per desgràcia, la “calma post-cap de setmana” va ser una il·lusió molt ínfima. Com podeu observar, avui les novetats tornen a l’atac i ens porten tanta informació que per nosaltres és un repte important resumir-ho. Però no ens espanta! L’únic que volem és que aconseguiu informar-vos correctament sobre totes les novetats del món Nintendo ja que ens llegiu dia rere dia i per nosaltres és un autèntic plaer que confieu amb NintenhypeCat! Som-hi, que avui tenim feina.

 

  • Nous llançaments per a Switch: The Mystery of the Hudson Case (per al 14 de Maig, en format digital), Waku Waku Doubutsu Land (per al 26 de Juliol a la eShop japonesa), Jake Hunter Detective Story: Prism of Eyes (sense data ni format especificats), Warriors Orochi 4 (sense més informació al respecte) i BaoBabs Mausoleum (per al 24 de Maig a la eShop, i es podrà “pre-carregar” a partir d’aquest Dijous).
  • Tennis World Tour ha sofert un retard important en la seva versió de Nintendo Switch sense cap motiu oficialment anunciat. Us recorda a alguna cosa? Sí: al cas de Dark Souls Remastered, que es va retardar per afavorir les ventes a PS4 i Xbox One. La nova data “oficial” de llançament és el 15 de Juny a Switch i 22 de Maig a la resta de consoles.
  • Ubisoft llançarà un parell d’actualitzacions per a South Park: Retaguardia en Peligro que corregiran errors com el restabliment del perfil d’usuari que afecta a l’auto-guardat de la partida, i un altre que fa aparèixer una pantalla de càrrega infinita durant una missió anomenada “Pots anomenar-me…”. De moment, no s’ha especificat quan es llançaran, però en teniu tota la informació aquí.
  • I la cosa avui va d’actualitzacions, perquè se n’han confirmat algunes d’importants. La primera, per a Neonwall, actualització que ja està disponible i afegeix 50 nous nivells i un nou mode per a daltònics, pel que des d’aquí felicitem aquesta iniciativa. Per altra banda, tenim la de GoNNER, que arriba a la versió 1.0.2 i afegeix un mode anomenat “daily challenge” i una taula de classificació, a part de corregir alguns errors. I, finalment, la de World Conqueror X, que inclourà els fets de la Guerra Freda al joc i millorarà l’aspecte gràfic i auditiu.
  • Per posar un punt i a part a les NTHNews d’avui, us deixem amb un vídeo impressionant, sobretot si sou amants de tot allò “retro”. Un fan ha recreat part de la introducció de The Legend of Zelda: Breath of the Wild per a Game Boy Color. Gaudiu-lo.

 

 

  • Anunciat el Square Enix E3 Showcase 2018. Amb emissió durant el E3 2018, es podrà veure a les 19:00PM a Europa. Pot ser que no tingui relació alguna amb el món de Nintendo, però veient tots els plans que hi ha sobre llançaments futurs dels jocs de la companyia a les consoles de la “gran N”, com Dragon Quest Builders 2 i Dragon Quest XI per a Nintendo Switch, s’haurà d’estar a l’aguait.
  • Sense cap mena de dubte, la notícia del dia és que Nintendo ha compartit tots els detalls respecte Nintendo Switch Online, el servei de pagament de la companyia per gaudir dels jocs en línia a la consola híbrida de Nintendo. Ho teniu tot especificat a la nostra nota de premsa parlant sobre el tema. A més a més, si voleu resoldre alguns dubtes freqüents, Ninendo ha obert un apartat de “FAQ” a la seva web, que us deixem aquí.
  • Però no tot són bones notícies. Després de l’anunci de Nintendo Switch Online, s’ha conegut gràcies a una entrevista de Kotaku a la companyia nipona que “no hi ha res que anunciarrespecte la tant esperada Consola Virtual a Nintendo Switch. Veurem si és per donar prioritat als jocs “gratuïts” del pla anual de l’Online o s’ha d’anunciar alguna altra cosa més “potent”. Aquí teniu l’entrevista.
  • Per acabar, recordem que des d’avui teniu disponibles a la eShop de Switch els jocs Raging Justice i Death Road to Canada (aventura de la qual els/les usuaris/es estan reportant problemes molt important en els “frames” per segon dels moviments dels elements, pel que possiblement aviat n’anunciarem una actualització).

 

Moltes gràcies i tornem demà!