Convertiu qualsevol ocasió en una festa! Reuniu a la vostra família i les vostres amistats per passar-ho d’allò més bé amb Everybody 1-2-Switch!, disponible, per suposadíssim, per a Nintendo Switch! Des del 30/06/2023, tindreu el plaer de conèixer a l’Horace, el vostre mestre de cerimònies d’aquest nou títol per la híbrida de Nintendo, i personatge que us guiarà pels jocs per tal que tothom, sense excepció, passi una gran estona amb aquesta aventura multijugador. En aquest article d’estrena de NintenhypeCat, la comunitat catalana de Nintendo, us oferim en català una petitíssima mostra de les sorpreses que us té preparades aquest estrambòtic caball humanoide…

 

 

Tothom a jugar! Tothom a divertir-se!

 

Qualsevol excusa és bona per reunir-se amb la vostra gent i competir en una varietat de minijocs estrambòtics i divertits a parts iguals! Us animeu a fer amistat amb extraterrestres? També podeu omplir globus amb la quantitat exacta d’aire o posar-vos al càrrec d’una gelateria caòtica. Us espera diversió per donar i prendre! Els guanyadors i les guanyadores de cada minijoc aconseguiran punts per al vostre equip. I, com de costum, guanyarà l’equip que aconsegueixi més punts. Aquí teniu una mostra dels modes de joc de l’Everybody 1-2-Switch!:

 

 • Mode Joy-Con (de 2 a 8 jugadors/es): El mode Joy-Con disposa de jocs molt animats que us posaran en moviment. Fins a 8 jugadors/es poden participar en aquest mode de joc emprant els comandaments Joy-Con per disputar una cursa de relleus, jugar a fet i amagar i moltes coses més. Animeu-vos a descobrir tot el que us ofereix!
 • Mode telèfon (de 2 a 100 jugadors/es): El mode de joc més característic i especial d’aquesta nova entrega. Feu servir la càmera del vostre mòbil per trobar l’element que es correspongui amb el color mostrat a la pantalla, o participeu en subhastes i pugeu més alt que l’equip rival. Tothom pot utilitzar el mòbil per jugar! Poden unir-se fins a 100 jugadors o jugadores: com més persones, millor!
 • Torneig per equips: En aquest mode de joc, els i les participants es divideixen en dos grups que competeixen en una selecció aleatòria de minijocs. Hi ha tres durades disponibles: de 20, 40 o 60 minuts, segons si preferiu fer una partida ràpida o passar-vos una bona estona jugant.
 • Concurs de preguntes: Tothom competeix per aconseguir el màxim nombre de respostes correctes. En aquest mode no es juga per equips, així que campi qui pugui! Fins i tot podeu crear les vostres pròpies preguntes per donar-li un toc personalitzat al concurs.
 • Bingo lliure: No necessiteu paper ni llapis, perquè el cartró de bingo apareix al vostre mòbil! Estigueu atents/es a la ruleta triple, en què es treuen tres números alhora.

 

 

Preguntes freqüents sobre l’aventura

 

 • Cal un telèfon intel·ligent per jugar a Everybody 1-2-Switch!? Tot i que es necessita un dispositiu intel·ligent per jugar al Mode telèfon, podeu gaudir de molts minijocs dins del Mode Joy-Con gràcies als comandaments Joy-Con inclosos amb la consola Nintendo Switch.
 • Quins telèfons són compatibles? Tots els telèfons que tinguin connexió a internet, detecció de moviment i càmera són compatibles amb el joc.
 • Cal una connexió a internet per jugar a Everybody 1-2-Switch!? No cal una connexió a internet per jugar al Mode Joy-Con. No obstant això, al Mode telèfon cal connectar la consola Nintendo Switch amb els mòbils, per la qual cosa cal una connexió activa a internet.
 • Cal una subscripció a Nintendo Switch Online per jugar a mode telèfon? No, no cal una subscripció a Nintendo Switch Online per jugar al Mode telèfon.
 • És necessari un compte Nintendo per jugar? Per jugar al Mode telèfon, cal que un compte Nintendo estigui vinculat amb la consola Nintendo Switch on estigueu jugant. Tot i això, només necessita estar vinculada la consola. No cal que les persones que s’uneixin a la partida amb el telèfon tinguin un compte Nintendo.
 • Quina és la manera recomanada de jugar? La manera més adequada de gaudir de Everybody 1-2-Switch! és al mode sobretaula de la Nintendo Switch o de la Nintendo Switch – Model OLED. Així resulta més senzill per a tothom veure les instruccions a la pantalla del televisor.
 • Es pot jugar a Nintendo Switch Lite? Es pot jugar a Everybody 1-2-Switch! a la Nintendo Switch Lite amb comandaments Joy-Con addicionals.

 

 

 

Everybody 1-2-Switch! està disponible a la Nintendo Switch des del 30/06/2023 en format físic i en format digital per un preu base recomanat de venda de 29,99 euros.