Fa poc us informàvem a les nostres NTHNews de que Nintendo Switch i PS4 rebrien una edició limitada del joc Owlboy. De dita edició n’hi haurà 6000 unitats mundials, però desconeixíem el contingut d’aquesta. Ara, gràcies a la informació exclusiva que ens han ofert la gent d’Avance Oficial, ja en tenim tots els detalls i us l’oferim en català! L’edició limitada d’ Owlboy inclou el joc base per a Nintendo Switch o PS4 ™ a més d’una àmplia gamma d’atractius articles de col·lecció, en una caixa exclusiva d’edició limitada.

Les caixes inclouen els següents articles:

 

  • Owlboy Base Game per a Nintendo Switch o PlayStation®4.
  • Certificat d’autenticitat amb un nombre únic d’edició limitada
  • Banda sonora original, en còpia física amb la increïble música de Owlboy.
  • Quadern per registrar totes les teves aventures.
  • Instruccions plenes d’informació útil sobre el joc.
  • Dos pins, un del logotip d’Owlboy i un del personatge principal Otus.
  • Dues monedes de metall inspirades en les monedes col·leccionables de Buccanary en el joc.
  • Pin Box per emmagatzemar de manera segura les seves pins i monedes.
  • Full d’adhesius amb disset magnífiques enganxines de Owlboy

 

La data de sortida serà el dia 13 de Juliol i tindrà un preu aproximat de 70 euros (segons Avance Oficial). Recordem que només hi haurà 6000 unitats d’aquesta Edició Limitada disponibles a tot el món per plataforma, és a dir, que per a Nintendo Switch hi haurà 6000 unitats mundials d’aquesta fantàstica edició. Tant bon punt tinguem més informació sobre on es pot reservar, us la farem saber. De moment, gaudiu de la primera imatge oficial de tot el contingut!