Us portem la primera “NintEnquesta” de NintenhypeCat! En aquesta ocasió, us volem preguntar sobre el vostre punt de vista sobre l’estrambòtica aposta de Nintendo que sortirà a la venta d’aquí us dies: Nintendo Labo. Penseu que serà genial? Que triomfarà en un determinat sector? Que serà un fracàs? Aquí podeu expressar-vos! Podeu votar fins el Dilluns 23 d’Abril! A més, estem preparant vàries accions relacionades amb Nintendo Labo, estigueu atents/es! Lògicament, si teniu alguna cosa a dir que no estigui especificada a les opcions, deixeu-ho als comentaris!

 

Nintendo Labo surt el 27 d'Abril: Creieu que triomfarà?!

  • I tant. Vull destruïr edificis a cops de cartró! (42%, 20 Votes)
  • Tocar la guitarra amb gomes el·làstiques? No, gràcies. (40%, 19 Votes)
  • Pescar amb caixes? No se si funcionarà.. (19%, 9 Votes)

Total Voters: 48

Loading ... Loading ...

 

 

 

ACTUALITZACIÓ: Ja tenim resultat!

 

Aquest passat Dilluns 23 es va tancar la nostra primera “NintEnquesta” sobre Nintendo Labo. Com podeu veure més amunt, us preguntàvem sobre el “triomf” d’aquesta nova proposta de Nintendo. I els resultats han parlat per ells mateixos, però no podien estar més ajustats: el 42% de persones (20 vots) sou positives i creieu que Nintendo Labo serà un èxit, mentre que l’opció més “negativa” gairebé supera la primera, amb un 40% dels vots i un sol vot de diferència (19, per ser exactes). Molts/es us heu posicionat per un dels dos extrems, però un 19% dels vots (9 usuaris/es) no n’estan del tot convençuts/des i us heu decantat per votar l’opció “neutral“. D’aquesta enquesta en podem extreure una conclusió molt clara: els “defensors” de Nintendo Labo s’imposaran als seus “detractors” i, molt possiblement, hi haurà una lluita aferrissada entre les dues bandes (com ja s’està veient per la xarxa), sent la part “neutral” molt escassa, cosa que ens porta a pensar que, efectivament, serà un èxit segur, sobretot tenint en compte que a Japó, als 3 dies de posar-se a la venta, ja s’havien venut més de 120.000 unitats d’aquesta nova aposta de Nintendo.

 

[amazon_link asins=’B0792T5S6H’ template=’ProductAd’ store=’nintenhype-21′ marketplace=’ES’ link_id=’c160c4b7-3bd4-11e8-88ca-3de52f660979′]

[amazon_link asins=’B0792QY3C7′ template=’ProductAd’ store=’nintenhype-21′ marketplace=’ES’ link_id=’dceb6535-3bd4-11e8-961c-69d6ed80b507′]