Ja arriba la calor i no, no només arriba la necessitat de “frescor”, si no que el món del videojoc es revoluciona. Prepareu-vos, perquè ara potser tindrem unes setmanes tranquiles dins la frenètica activitat de llançaments i confirmacions d’aventures per a les consoles de Nintendo, però es que al Juny us ben assegurem que serà impossible intentar-ho seguir tot! De moment, gaudiu del que ja tenim aquí:

 

  • Que no parin les noves confirmacions de jocs per a Nintendo Switch! Avui tenim: Brave Neptunia (27 de Septembre a Japó i Corea del Sud, sense confirmar data per a Occident ni format de llançament), Henry the Gamster Gandler (a la eShop el dia 18 de Maig), Fairune Collection (que se sabia que arribaria però no quan, i avui ja ho tenim: 17 de Maig a un preu de 10 euros), Touhou Genso Kikou: Lost Alchemy (sense data ni format especificats), Touhou Genso Wanderer de Aqua Style (igual que l’anterior), Smoke and Sacrifice (31 de Maig, en digital i a un preu de d’uns 25 euros), Maihana Soumakyou (sense data ni format, i pel que sembla serà exclusiu de Japó) i Siralim 3 (sense data ni format).
  • Relic Raiders arribarà a Nintendo Switch si, com moltes altres aventures actuals, aconsegueix el seu finançament a Kickstarter. De moment, aquest “MOBA” porta recaptats uns 4.300 euros dels més de 40.000 que en necessiten i el podeu veure en aquest enllaç i així comprovar si hi voleu participar.
  • Battle Chef Brigade ha rebut una actualització per a Nintendo Switch bastant interessant, ja que ha solucionat nombrosos aspectes de gairebé tots els apartats i menús de l’aventura. Des de millores gràfiques fins a correccions en la navegació, passant per millores en els temps de càrrega, teniu tot l’informe detallat a la seva pàgina d’Steam.

 

 

  • Minecraft: New Nintendo 3DS Edition també rebrà una actualització que inclourà, sobretot, millores gràfiques, de rendiment i la inclusió de nous elements. Teniu el directe del que va sortir la informació en aquest canal de Twitch.
  • Des d’avui mateix ja es pot “pre-carregar” (allò que es compra un joc per la eShop i es descarrega al 99,9% i el dia de sortida oficial s’acaba de descarregar aquest petit percentatge per poder jugar) Hyrule Warriors: Definitive edition per a Nintendo Switch.
  • Aquest mes de Maig se celebrarà a Atlanta (EE.UU.) la Momocon 2018, una convenció de còmics, videojocs i anime, en el que hi asistirà Suda51. La sorpresa l’ha donat quan ha confirmat que, en la conferència que faran el dia 26 de Maig tant ell com Grasshopper Manufacture, acompanyats de la companyia NIS America, es “deixarà anar” un anunci “molt especial” del que no n’han transcendit més detalls. Recordem que actualment Suda51 i Grasshopper Manufacture estan treballant amb Travis Strikes Again: No More Heroes, i que NIS America és “experta” en realitzar edicions especials en físic de videojocs.
  • I, per acabar, recordem que avui mateix ha sortit a la venta Donkey Kong: Tropical Freeze (New Funky Kong Mode) per a Nintendo Switch!

 

Moltes gràcies i tornem demà vivint de ple el primer cap de setmana de Maig!