Fa poc, el Twitter de la Comunitat Catalana de Nintendo va complir ni més ni menys que tres anys. Més d’un miler de dies en els que vosaltres heu estat l’autèntica essència de tot plegat. Més d’un miler de dies en els que el vostre suport ens ha permès situar-nos com la comunitat catalana de Nintendo de referència a nivell territorial. No oblideu mai que tot això és possible gràcies a vosaltres. I no ens volem quedar aquí: volem continuar creixent dia rere dia i continuarem treballant amb tot el que tenim dins per oferint-vos el contingut de la més alta qualitat comunitària possible. I, ni que sigui de forma mínima, us oferim aquest sorteig que es queda petit davant la immensitat i l’abast del vostre suport continu. Moltes gràcies i seguim!

 

FAQ I BASES DEL SORTEIG

 

  • Què sortegem? Per tal de celebrar els nostres 3 anys des de la creació del nostre Twitter, us donem l’oportunitat de guanyar un codi de 25 euros per la eShop de Nintendo. El podreu gastar en allò que vulgueu i portar sempre a la consola el vostre videojoc favorit, tant de les consoles ‘petites’ de la família 3DS, com de la família Switch!

  • Què cal fer? Funcionarà tot via Twitter, com la gran majoria dels nostres sortejos. Haureu de ser seguidors/es de NintenhypeCat, i donar RT + MG al tuit del sorteig (aquest d’aquí). Petites accions, grans recompenses!

  • Com triarem guanyador/a? Un cop acabi el període del sorteig (del 02/07/2020 al 09/07/2020), utilitzarem l’eina anomenada Pickaw per triar un guanyador/a entre totes les interaccions correctes realitzades al tuit del sorteig. D’allà sortirà un nom que s’emportarà els elements digitals comentats. Pareu atenció a tots els passos a realitzar: l’incompliment d’alguna de les “normes” us deixarà fora del concurs! Per exemple, no estan permesos ni els RT amb comentari, ni la mateixa acció mencionant algú. Un simple RT clàssic + MG. Facilitat davant de tot!

  • I un cop acabi el sorteig? Ens posarem en contacte amb la persona guanyadora i li donarem nosaltres mateixos/es el codi! Quedaran descartats totalment els comptes de Twitter utilitzats únicament i exclusiva per participar a sortejos. Si es donés el cas que sortís guanyador un d’aquests comptes, automàticament es passaria a la segona opció de la llista, i així successivament.