Arribem a Dijous com si no hagués passat res després del gran pont que va unir la setmana passada amb aquesta. Se us ha fet curta? A nosaltres també! Per sort, les notícies no s’aturen i dia rere dia ens sorprenen amb nous detalls que, com sempre, potser no “plouen al gust de tothom”, però sempre agraden a un determinat sector. Per això, com més coses es diguin, millor! Som-hi!

 

  • Nous llançaments per a Nintendo Switch! The Fall (pel pròxim 10 de maig, de la mateixa companyia que va portar anteriorment el The fall part 2: Unbound), Zen Bound 2 (per al 24 de Maig, en digital), Coffee Crisis (sense data ni format especificats), Ultimate Selfy (de moment, només per Japó i sense data ni format concretats), Marisa to Alice no Trap Tower! (també exclusiu de Japó, sense cap més confirmació), Framed Collection (que inclourà Framed 1 i Framed 2, per al 17 de Maig a la eShop) i Etherborn (sense format ni data especificats).
  • El “polèmic” Death Road to Canada ja té nova data de llançament: 8 de Maig, en format digital. A més, es rumoreja que podria arribar amb el nom canviat per a evitar encara més polèmiques. Seguirem informant.
  • El Kickstarter de The Good Life ha afegit un objectiu per a ser llançat a Nintendo Switch (aquí el teniu). Veurem si hi arriben, ja que falten menys de 36 hores per a que es tanqui el projecte.

 

 

  • Un llistat d’una botiga de videojocs d’Austràlia anuncia que Grezzo serà la responsable del “remake” de Luigi’s Mansion per a 3DS. Recordem que aquesta empresa ha estat la companyia responsable de grans “remakes” a la portàtil de Nintendo, com ara The Legend of Zelda: Ocarina of Time i Majora’s Mask. L’any pasat va llançar el seu primer joc original, Ever Osasis, del que en podeu trobar el seu anàlisi aquí.
  • Zen Studios ha confirmat la seva major actualització del joc Pinball FX3. Ja està disponible i, segons la companyia, el joc de pinball més realista que actualment trobem a Switch podrem arribar a disfrutar del joc a 60fps en mode portàtil i a full-hd a la televisió en mode dock. Veurem si es compleixen les espectatives.
  • La popular empresa NIS America ha confirmat que l’esperat Ys VIII: Lacrimosa of Dana anirà a 30 fps estables. Ho podeu veure en el següent “gameplay” de gairebé una hora de duració:

 

 

  • S’anuncia la mida dels següents jocs: Mega Man Legacy Collection 2: 3.2GB; Legend of Kay Anniversary: 3.2GB; Runner3: 2.4GB; Suicide Guy: 2.1GB; Yoku’s Island Express: 1.2GB; Cast of the Seven Godsends: 1.0GB; Raging Justice: 901MB; Harvest Moon: Light of Hope Special Edition: 667MB; The Fall: 466MB; Wizard of Legend: 379MB; Zen Bound 2: 297MB; Perfect Angle: 221MB; Splitter Critters: 119MB; The Adventures of Elena Temple: 94.0MB.
  • Demà surt el nou esdeveniment de Animal Crossing Pocket Camp. Us deixem el tuit oficial del compte d’Animal Crossing amb els detalls: “¡Un nuevo evento comienza el 4 de mayo a las 8:00 (horario peninsular)! Preparaos para conocer extrañas criaturas que acelerarán vuestros corazones y enseres que despertarán vuestro apetito. “.
  • Durant la setmana tindrem una nova ronda de tasques de manteniment a les consoles de Nintendo. A continuació us deixem els horaris. Switch: 7 de maig de 6am a 9am / 8 de maig de 3am a 9am / 9 de maig de 6am a 9am. 3DS: 8 de mag de 3am a 9am.
  • Recordem que des d’avui teniu disponibles els jocs Cast of the Seven Godsends, Don’t Die, Mr. Robot!, L.F.O: Lost Future Omega i el fantàstic Nihilumbra, el qual estem sortejant a través de Twitter. Per altra banda, des d’avui teniu disponible la versió física d’Urban Trial Playground.

 

Continuem demà. Gràcies per estar aquí dia rere dia! 🙂