Estrenem nou sorteig! En aquesta ocasió, us oferim una de les aventures més belles (tant a nivell auditiu com a nivell visual) que han arribat a Nintendo Switch després del seu llançament a PS4 i Steam: RIME, de l’equip Tequila Works, del qual el nostre company Mironet en va fer un anàlisi fa relativament poques setmanes i que podeu llegir aquí mateix. Però fem un resum per veure què us trobareu si sou l’afortunat/da que rebrà una “key” per aquest joc de forma gratuïta gràcies a NintenhypeCat:

 

“Una terra de descobriment s’estén davant vostre. Exploreu el bonic i accidentat món de RiME, una aventura “trencaclosques” per a un jugador. A RiME prendràs el control d’un noi jove que s’ha despertat en una misteriosa illa després d’una tempesta torrencial. Veuràs animals salvatges, ruïnes oblidades i una torre massiva que et convida a visitar-la. Armat amb la vostra intel·ligència i voluntat de superació -i amb l’orientació d’una guineu-, haureu d’explorar l’enigmàtica illa, arribar al pic de la torre i desbloquejar els seus secrets estretament custodiats.

  • Explora. Descobreix la misteriosa illa al teu ritme. Interactua amb la vida silvestre, cerca elements ocults o simplement utilitzeu les vistes i els sons.
  • Resol. obre les ruïnes antigues i les seves meravelles ocultes resolent trencaclosques amb projecció de so, llum i ombra, perspectives, plataformes i fins i tot manipulació del temps.
  • Enamora’t. Entreu un bell món inspirat en les meravelles del Mediterrani a través d’una fusió de música i color captivadors.”

 

Si voleu optar a obtenir la fantàstica aventura de RIME de forma totalment gratuïta per a la vostra consola Nintendo Switch, és tan fàcil com ser seguidors/es nostres a Twitter i fer RT al tuit del sorteig (aquest d’aquí) i el proper dia 17/06/2018 en direm el guanyador/a! Aquest/a es triarà a través de l’eina “The Competition Agency”, una pàgina online que s’encarrega de triar un nom aleatori d’entre totes les persones que compleixin les condicions per entrar al sorteig (és aquesta pàgina d’aquí). No s’acceptaran, en cap moment, les anomenades “mencions” al tuit. És a dir, que totes aquelles persones que comentin sota el tuit o que el citin no entraran dins el sorteig. Per acabar, us deixem amb el tràiler del joc. Molta sort a tots i a totes!

 

 

ACTUALTIZACIÓ 18/06/2018: I EL GUANYADOR/A ÉS….