Us haurà agradat o haureu quedat totalment decepcionats/des, però sense cap mena de dubte, ahir amb la seva presentació a l’E3 2018 Nintendo ens va treure una mica de pes confirmant dates de llançament sobre els jocs més esperats dels propers mesos i ensenyant nombrosos elements respecte les que seran, sense cap mena de dubte, les aventures més venudes i amb més impacte en el moment que es llancin. Hagin causat l’efecte que hagin causat sobre els/les usuaris/es, Nintendo guanya, faci el que faci! I atenció, perquè si créieu que amb els anuncis de L’E3 la informació deixava de ser constant…esteu ben errats/des! Feu una ullada aquí sota i comproveu-ho.

 

 • Noves estrenes per a Nintendo Switch: SpiritSphere DX (que ja té data confirmada: 2 de Juliol, en digital), Galak-Z (28 de Juny a la eShop), Just Dance 2019 (que arribarà durant l’Octubre també a Wii i WiiU), Trials Rising (durant el Febrer del 2019), Mutant Football League (sense data ni format concretats), Bloons TD 5 (disponible durant aquesta setmana), Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk  (que per fi té data de llançament a Europa: 21 de Septembre), Konami Hyper Sports (“remaster” de l’original que no té data de llançament, encara), Dusk (que esva anunciar de forma “paral·lela” a l’E3 i de moment no se’n sap res més), Bendy and the Ink Machine (durant l’Octubre, sense confirmació de format), Tonight We Riot (de la companyia New Blood Interactive, sense data ni format concretats), Amid Evil (igual que l’anterior), Super Galaxy Squadron EX Turbo (com els dos anteriors), Little Dragons Cafe (que també té data concreta de llançament: 28 d’Agost), Broken Age (sense data ni format), Ink (a la eShop el 19 de Juny), The Last Blade 2 (de NeoGeo, el 21 de juny), Gunbird 2 (també per al 21 de Juny) i Wizard Fire (de Data East, que arribarà el 21 de Juny).
 • Tenim confirmació, també, de la data d’estrena del DLC de Mario & Rabbids: Battle Kingdom que incorporarà el personatge de Donkey Kong i la seva particular història: 26 de Juny. Recordeu que ja podeu reservar la “Gold Edition” del joc que inclou aquesta expansió.
 • De la conferència de Limited Run Games a l’E3 2018 en van sortir una gran quantitat d’indies per a Nintendo Switch que es llançaran en format físic i de forma limitada: Golf Story (Septembte), Thumper (20 de Juliol), Layers of Fear: Legacy (durant l’Octubre), Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (ja disponible des d’aquest enllaç), Dust: An Elysian Tail (sense data), Cosmic Star Heroine (sense data), Kingdom: New Lands (22 de juny, amb edició col·leccionista inclosa), i l’aclamat Yooka Layle (durant l’agost). Aquí teniu tota la conferència, on s’hi van presentar una gran quantitat de jocs per a PSVita.

 

 

 • Level-5 confirma que Inazuma Eleven Ares es retardarà bastant respecte la seva data inicial de llançament prevista. D’aquesta forma, no han confirmat res, però ha demanat als/les usuaris/es que no l’esperin fins, mínim, la tardor d’aquest 2018. Tot i així, per “compensar”, certs rumors afirmen d’un anunci imminent de Yo-Kai Watch 4, que, teòricament, s’hauria de revelar el proper 23 de Juny. Aquí teniu tota la informació.
 • Sense cap mena de dubte, un dels grans “oblidats” de l’E3 de Nintendo va ser el Yoshi per a Nintendo Switch que es va anunciar al Nintendo Direct de fa uns mesos. Doncs bé, la pròpia companyia ha dit que en tindrem noticies a finals d’aquest any, així que tocarà esperar una mica més. Per altra banda, per a que els/les fans es quedin tranquils/es, la eShop de Nintendo Switch el té llistat de forma oficial per al 2019. Paciència!
 • Ahir es van mostrar algunes imatges de Pokémon: Let’s Go al Nintendo E3 2018 i, ja de forma oficial, es va presentar una edició “especial” de les versions del joc que inclouran la Pokéball Plus, juntament amb l’aventura en format físic. Tot i que aquí encara no es pot reservar, en altres continents sí, i ens confirma que el preu serà de 99 dòlars (uns 90 euros llargs al canvi). Tingueu en compte que comprant la Pokéball Plus serà l’única forma (de moment, esperem) d’obtenir el Pokémon Mew al joc. Us deixem amb una imatge del “pack”.

 

 

 • Epic Games, creadors de Fortnite (recordeu: ja disponible per a descarregar des de la eShop de Nintendo Switch) no té pensat treure Fortnite: Save The World a la consola híbrida de Nintendo. Especifiquem que es tracta d’un joc “aliè a l’original” tipus supervivència i “sandbox”. Aquí teniu la seva declaració.
 • I si us pensàveu que havent-se acabat l’E3 de Nintendo s’acababen els rumors…esteu molt equivocats/des! El lloc oficial de L’E3 2018 té llistat Doom Eternal per a Nintendo Switch tot i que a la presentació oficial no es va especificar, pel que haurien de sorgir notícies interessants molt properament. Igualment ocorre amb Wolfenstein: Youngblood. Us mantindrem informats/des!
 • Tenim moltes notícies, també, relacionades amb els Amiibo. I si ahir confirmàvem que s’uniran a la col·lecció la Inkling noia, Ridley i Daisy de la sèrie Super Smash Bros. (d’aquest últim personatge no en tenim cap imatge tot i la confirmació oficial), també s’uneixen els Octarians de l’expansió de Splatoon 2. A més a més, s’ha confirmat, al menys en territori nipó, que gràcies al llançament de Super Smash Bros. Ultimate hi haurà una reposició molt gran dels Amiibo de la sèrie Super Smash Bros. i que al Gener del 2019 es llançaran 16 Amiibo nous. La bogeria plàstica, senyors/es!

 

 

 • Nintendo ha anunciat un nou comandament per la Switch que tindrà la forma del “clàssic” de Gamecube. És exactament igual que el que es va llançar per WiiU i és més, utilitzarà el mateix adaptador, pel que si el vau adquirir amb anterioritat, properament (encara no hi ha data concreta de posada a la venta) el podreu utilitzar a la consola híbrida. Tindrà un preu d’uns 20 dòlars, pel que al canvi hauria d’estar bastant bé de preu. Us deixem amb una imatge per a que tingueu constància de l’aspecte que tindrà.

 

 

 • Tot i que ahir ens van presentar el nou Fire Emblem Three Houses per a Nintendo Switch, el Fire Emblem Heroes no para de rebre novetats. S’ha anunciat l’arribada d’un nou esdeveniment, “La Tormenta, Colmillos Rivales”. Tindrà validesa entre el 16/06 fins al 26/06, amb nous mapes, nous premis, entre moltes novetats.
 • Es comparteixen nous detalls de Legendary Alchemists: Atelier of a New Land. És una entrega de rol de creació de ciutats on els jugadors podràn construir lliurement instalacions per la seva vila i, a mesura que creixi, visitaràn altres protegonistes de sagues anteriors. Sortirà per a Nintendo Switch, Ps4 i Ps Vita. A Japó arribarà aquest 2018, i no se n’ha confirmat al seva sortida a Occident.
 • Avui ens ha arribat la notícia de que Grim Fandango Remastered surtirà per a Nintendo Switch. És un dels jocs d’aventures més aclamats pel públic de tots els temps i torna millor que mai. L’èpica història de Grim Fandango de quatre anys en la vida de Manny Calavera, agent de viatges als morts, ha estat remasteritzat i sortirà per a Nintendo Switch. Trobarem millora de textures, millora d’iluminació entre d’altres. Aquí teniu el tràiler.

 

 

 • La selecció catalana de MK8D ha estat inclosa i acceptada per competir, per primera vegada, al mundial d’aquest any que es celebrarà en questió de setmanes. Us deixem amb el tuit informatiu.
 • Nintendo comparteix nous detalls de l’actualitació de Juliol de Splatoon 2. Seguirem tenint noves armes i escenaris com a mínim fins desembre, mitjançant actualitzacions gratuïtes com fins ara. Avui, a més, s’han incorporat noves armes al joc: el Kaugel Shriver, una versió de la Tintralladora, i la Explosher, una variant del Derramatic.
 • Koch Media ens presenta el tràiler de l’E3 que fa referència al Shining Resonance Refrain que sortirà per a Nintendo Switch PS4 i Xbox. A més a més, ens recorda que hi ha una demo disponible a la eShop per poder jugar els primers moments d’aquest RPG.

 

 

 • Segons Amazon, el videojoc The World Ends With You: Final Remix sortirà el 21 de Desembre. Ahir a la presentació de Nintendo a l’E3 simplement es va dir que sortiria a finals del 2018 i ha sigut una gran sorpresa decobrir-ne una data concreta. Recordem que es una reedició del joc de Square Enix que va sortir per a Nintendo DS fa casi 10 anys. Haurem d’esperar a la confirmació oficial, però.
 • Tenim un nou video gameplay de la versió de Switch de la nova IP de Ubisoft Starlink: Battle For Atlas per a Nintendo Switch. No us el perdeu perquè té un aspecte interessant. Aquí teniu el vídeo.
 • Com sabeu ahir durant el Directe del E3 sen’s va presentar Ninjala de forma molt ràpida i sense entendre el concepte. Per aclarar una mica el “què” de l’aventura, els seus desenvolupadors, The Cungho, ens ha presentat el Tràiler del videojoc i ens confirmen que serà llançat durant el 2019. Us deixem el tràiler a continuació.

 

 

 • la eShop de Nintendo Switch ha posat data a dues aventures que se sabia que arribarien a l’híbrida de Nintendo, però no quan: Destiny’s Princess: A War Story, A Love Story (21 de Juny) i Angels of Death (28 de Juny). Cal dir que, de moment, són dates de terres nipones, però s’especula que puguin arribar a ser les mateixes a occident.
 • Per acabar aquestes extenses “News”, recordem els jocs per a Switch que ja estan disponibles: Alchemic Jousts, Fortnite (i el seu Battle Royale), Hollow Knight, Paladins: Champions of the Realm i Vegas Party.

 

Gràcies i tornem demà, no sense abans recordar que si voleu estar informats/des sobre el que va passar a la presentació de Nintendo durant l’E3, feu una ullada al nostre exhaustiu resum que vam fer cobrint l’esdeveniment més gran de la indústria del videojoc!