Sigueu benvinguts i benvingudes a l‘espai d’informació del Nintendo E3 2018 de NintenhypeCat! A les pròximes línies, paràgrafs, continguts multimèdia i altres hi podreu llegir, a mode de resum complet, totes les estrenes presentades a la conferència de Nintendo durant l’esdeveniment més gran del món del sector del videojoc. Ho diferenciarem en tres categories diferents: estrenes per a Nintendo Switch, estrenes per a Nintendo 3DS i Altres (on hi incorporarem tots el que sigui aliè al “videojoc” pur, com ara Amiibos o altres perifèrics amb els que ens pugui sorprendre la companyia nipona). La pàgina estarà en constant actualització, així que aneu escalfant el F5 perquè pot ser que us arribi a treure fum! Som-hi!

 

 

 

Estrenes per a Nintendo Switch

 

 • Daemon X Machina: Un nou joc d’acció ràpida amb temàtica “mech” de Kenichiro Tsukuda arribarà a Nintendo Switch el 2019. Els jugadors portaran la seva armadura personalitzable Arsenal en diverses missions per acabar amb l’enemic a tota costa. Podran triar i personalitzar el seu Arsenal amb múltiples armes, treure rèdit dels enemics caiguts i canviar-los sobre la marxa per adaptar la seva estratègia d’acord amb les canviants circumstàncies.

 

 

 • DLC Xenoblade Chronicles 2: Els posseïdors del passi d’expansió de Xenoblade Chronicles 2 rebran accés a Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country, que estarà disponible el 14 de setembre. En aquesta nova manera història, els jugadors descobreixen la història completa de Jin i la desgràcia esdevinguda en el regne de Torna, que existia ja 500 anys abans dels esdeveniments de Xenoblade Chronicles 2. Aquesta nova línia argumental també estarà disponible en versió física per separat a partir del 21 de setembre.

 

 • Fire Emblem: Three Houses: Un nou episodi de la sèrie Fire Emblem arribarà a Nintendo Switch per primera vegada a la primavera de 2019. El jugador podrà gestionar el personatge principal lliurement i interactuar amb altres personatges per construir relacions i reunir informació en diverses parts del joc. Aquest RPG tàctic per torns dóna un pas més enllà en l’estratègia al combat, amb tropes oferint suport a unitats individuals sobre el camp de batalla. Els jugadors coneixeran tres personatges principals -Edelgard, Dimitri i Claude- que exerceixen papers fonamentals en la història.

 

 

 

 

 • Overcooked 2: El caos a la cuina torna en aquesta seqüela de Team17 i Ghost Town Games. Arriba amb encara més receptes, personatges, cuines i descontrol cooperatiu. S’enforna i nansa amb fins a tres jugadors en les maneres local sense fil i online. Salva el món dels mals cuiners a partir del 7 d’agost.

 

 

 • Super Mario Party: Inspirat en el clàssic Mario Party, aquesta sèrie arriba ara a Nintendo Switch amb nous minijocs i estils de joc que aprofiten els comandaments Joy-Con. Super Mario Party inclou funcions com els daus exclusius de cada personatge, que afegeixen profunditat a l’estratègia de joc. Fins a quatre jugadors faran torns per llançar els daus i recórrer el tauler individualment a la recerca d’estrelles. En el Mode Sala d’Esbarjo de Toad, es juga amb dues consoles Nintendo Switch una al costat de l’altra. El joc estarà disponible el 5 d’octubre, així com el nou suport de càrrega ajustable de Nintendo Switch, perfecte per a partides multijugador en mode sobretaula.

 

 

 • Octopath Traveler: Els jugadors podran gaudir d’una nova demo de la nova epopeia de fantasia de Square Enix a partir del 14 de juny a Nintendo eShop de Nintendo Switch. Juga la demo i després transfereix les dades de desament al joc complet quan l’hagis comprat. Viuràs les històries de vuit viatgers i exploraràs lliurement el món de Orsterra. El llançament de Octopath Traveler està previst per al 13 de juliol.

 

 

 • El 2018 ens depara encara més grans títols, inclòs EA Sports FIFA 19 d’Electronic Arts, Monster Hunter Generations Ultimate de Capcom, Dragon Ball FighterZ (que sortirà durant el 2018) i Dark Souls: Remastered de BANDAI NAMCO Entertainment, Wolfenstein II: The New Colossus de Bethesda Softworks i Starlink: Battle for Atles d’Ubisoft, el qual inclou personatges i continguts de la franquícia de Nintendo Star Fox que són exclusius de la versió per a Nintendo Switch del joc.

 

 

 • Altres aventures presentades: Fortnite (disponible a la eShop des del 12/06/2018 a les 23:00 de la nit), Paladins (també disponible des del 12/06/2018 a les 23:00 de la nit), Pokémon: Let’s Go (16 de Novembre de 2018, amb edició especial inclosa que inclourà el joc amb la Pokéball Plus), The World Ends With You (durant la tardor del 2018), Killer Queen Black (2018), Hollow Knight (disponible des del 12/06/2018), Arena of Valor (2018), Minecraft (21 de Juny), Ninjala (sense data), Carcassone (sense data), ARK (sense data) i Wastelands 2 (sense data).

 

 

 

Tots els Indies i DLC anunciats:

 

 • Overcooked 2 (7 agost 2018) Team 17
 • Killer Queen Black (2018) Liquid Bit, LLC
 • Hollow Knight (Avui a la eshop) Team Cherry
 • Octopath Traveler (13 juliol 2018) Square Enix (nova demo el 14 juny)
 • Starlink Battle for Atlas (16 octubre 2018) Ubisoft
 • Arena of Valor (Tardor 2018) Tencent Games
 • Minecraft (21 juny) Mojang AB
 • Sushi Strikers The Way of Sushido (Ja disponible) Nintendo
 • DLC Mario&Rabbids Donkey Kong Adventure (26 de Juny) Ubisoft
 • A Pixark (Tardor 2018) Snail Games USA
 • Just Dance 2019 (25 Octubre 2018) Ubisoft
 • Dragon Ball FighterZ (2018) Bandai Namco
 • Splatoon Octo Expansion (Estiu 2018) Nintendo
 • Capitan Toad Treasure Tracker (13 Juliol) Nintendo
 • Crash Bandicoot N Sane Trilogy (29 Juny) Activision
 • Ninjala (Primavera 2019) GungHo Online Entretainment, Inc.
 • Carcassonne (Hivern 2018) Asmodee Digital
 • Fifa 18 Update (Ja disponible) EA
 • Fifa 19 (28 Setembre) EA
 • ARK Survival Evolved (Tardor 2018) Studio Wildcard
 • Wasteland 2 Director’s cut (Tardor 2018) inXile Entertainment
 • Paladins Campeones del Reino (Ja disponible) Hi-Rez Studios
 • Fallout Shelter (Ja disponible) Bethesda
 • Dark Souls Remastered (Estiu) Bandai Namco
 • SNK Heroines Tag Team Frenzy (7 Setembre 2018) NIS America
 • Montser Hunter Ultimate Generations (28 Agost 2018) Capcom
 • Wolfenstein II The New Colosus (29 de Juny 2018) Bethesda Softworks
 • The World Ends With You Final Remix (Tardor 2018) Nintendo
 • Megaman 11Megaman 11 (2 Octubre 2018) Capcom
 • Mario Tennis Aces (22 de Juny 2018) Nintendo

 

 

Altres elements mostrats

 

 • Nous Amiibo: Inkling noia, Ridley i Daisy, de la col·lecció Super Smash Bros. Ultimate.
 • Perifèric per a Nintendo Switch: Comandament de GameCube.
 • Pokéball Plus: servirà per desbloquejar el Mew a Pokémon: Let’s Go!

 

 

Tots els tràilers dels jocs presentats