23 hores per a que la presentació de Nintendo a l’E3 2018 sigui una realitat. 23 hores de nervis que no seran res comparats amb els que viurem demà a les 18 de la tarda! És tal el nostre “hype” que, com cada any, ho podreu viure amb nosaltres des del Youtube oficial de la comunitat des de les 17:30! Hi ha ganes? I tant que sí! De moment, però, ens arriba més informació relacionada amb les consoles de Nintendo que teniu resumida a les següents línies:

 

  • Noves confirmacions per a Nintendo Switch: Afterparty (durant el 2019, de l’estudi encarregat d’Oxenfree), My Friend Pedro: Blood Bullets Bananas (sense data ni format especificats), Fallout Shelter (que ja està disponible a la eShop de la consola de forma gratuïta), The Elder Scrolls: Legends (també gratuït i ja disponible a través de la eShop), Tales of Vesperia: Definitive Edition (sense data ni format), Bomber Crew (per al 10 de Juliol) i Crayola Scoot (sense data ni format especificats).
  • FIFA19 ha confirmat el seu llançament a Switch. Incorporarà nombroses millores respecte FIFA18: han millorat l’aspecte gràfic a l’híbrida de Nintendo mitjantçant una tecnologia específica per la consola, així com la IA i la jugabilitat. Però el mode “The Journey” per a un jugador no arribarà a Switch, cosa que ha provocat un petit descontent entre els/les seguidors/es del joc. Aquí teniu un vídeo de la “demo” disponible a l’E3 enregistrat per un usuari de Twitter.
  • La distribuidora US-1 America ha tingut registrat, durant uns minuts, el videojoc Overcooked 2 per a Nintendo Switch a la seva pàgina web. Ràpidament ha estat elimitat, però s’ha pogut veure que, a part de que es llançarà en format físic, està previst que surti a la venta del pròxim 7 d’Agost. Aquí teniu l’enllaç on estava allotjada la informació (ja no disponible) i una imatge d’un “leak” de fa unes setmanes que, poc a poc, sembla que s’estigui confirmant.

 

 

  • És possible que arribin més jocs de taula “en format digital” a Nintendo Switch. Els jocs Risk i Trivial Pursuit, d’Ubisoft, han estat registrats a Taiwàn, ja que han rebut classificació per edats i això significa possible llançament imminent, tot i que no hi ha hagut cap anunci oficial al respecte.
  • La versió física de Minecraft ja té data de sortida: 21 de Juny. A més a més, ja està disponible la seva reserva en alguns portals de venta “online” com Amazon o la botiga oficial de Nintendo al Regne Unit. Us deixem l’enllaç per si us interessa adquirir-lo.
  • Ja tenim les primeres imatges de The Walking Dead: The Final Season, l’última entrega d’aquesta saga interactiva que també arribarà a Nintendo Switch durant aquest any. Us deixem amb una entrevista on s’hi poden veure els personatges i els ambients en moviment:

 

 

  • Innerspace s’actualitza a Nintendo Switch incloent un seguit de grans novetats. Afegeix nous estils de joc i personalitzacions dels patrocinadors de l’aventura a Kickstarter. Aquí teniu tots els detalls.
  • D3 Publisher ha obert un portal web on s’hi mostra un compte enrere en el que teòricament s’hi ha de mostrar un nou títol per a Nintendo Switch. La web s’anirà actualitzant cada dia a les 15:00 (hora japonesa). Pel que se sap, cada dia mostrarà una imatge interactiva diferent que anirà donant pistes sobre el títol. Avui, a la imatge s’hi ha de cercar un “diskette” i, si el trobem ens anunciarà que serà un joc en format digital. Tot i que estigui en japonès, us la deixem en aquest enllaç per a que hi feu una ullada.
  • Hi-Rez Studios, estudi encarregat del videojoc Paladins, ha tirat una galleda d’aigua gelada sobre els/les usuaris/es que esperaven un joc creuat total entre totes les plataformes existents a l’hora d’executar l’aventura. Pel que es veu, Sony ha menyspreuat totalment el fet de tenir la possibilitat de joc creuat de Paladins amb Nintendo Switch i Xbox One, pel que els/les jugadors/es que es connectin a l’aventura des de Nintendo Switch, “només” podran jugar amb els de PC i Xbox One. Una llàstima.

 

Gràcies i esperem que agafeu forces per demà!