Animal Crossing: New Horizons treu una nova actualització gratuïta pel 18 de març de 2021, a dos dies del seu primer aniversari. En un vídeo a finals de febrer ja van anunciar el rellançament del Pack de Cartes Amiibo en col·laboració amb Sanrio, que estarà actiu a partir d’aquesta actualització. Nous veïnes i veïns, però sobretot, nous mobles! Les targetes, però, no es tornaran a posar a la venta fins a finals de mes, però si ja les teniu podreu fer-les servir ara per convidar els personatges a l’acampada de la vostra illa i demanar-los que es quedin a viure.

 

 

Però a part d’això, el més interessant per a molts/es és l’ampliació de la funció dels dissenys, ja que s’inclouen nous patrons de disseny, com ara paraigües, paipay (ventall), bandereta i un estand per posar-hi el cap (a l’estil de photobooth). I no només això, sinó que s’inclouran 100 espais addicionals per guardar dissenys personalitzats (propis o d’altres!) i la funció del “Portal de diseños”, que fins ara només era accessible des de la botiga de roba, i que també estarà disponible des del Nookòfon, així que no haureu de patir per si se us fa tard i la botiga tanca.

 

 

Pel que fa a nous objectes cal destacar un pastís per celebrar el primer aniversari del joc que s’enviarà a través de les bústies dels insulans. També hi haurà altres objectes de temporada commemorant dies especials del mes d’abril: un coixí de broma, articles i roba de ball de final de curs, un arbre de Forsitia i un globus terrestre. Tots aquests objectes estaran disponibles per un temps limitat a través de Telenook, així que no us encanteu! Més informació detallada sobre les dates a l’article oficial de Nintendo sobre l’actualització.

 

 

El que ha sorprès a molts/es és que, per aquesta actualització, que es considera molt important, no han fet un anunci mitjançant un vídeo, sinó amb una notícia. Una raó pot ser que la col·laboració amb Sanrio ja té el seu nou vídeo, però sí que és cert que hi ha moltes novetats que s’han d’explicar en text, com és la següent: la inclusió d’un programa de recompenses de NookLink (l’aplicació per a dispositius intel·ligents), on podràs acumular punts per bescanviar-los per objectes dins del joc. I com a recordatori final, per celebrar el 35è aniversari de Super Mario Bros. a l’actualització de febrer del joc es van incloure molts objectes inspirats en la saga, que estan disponibles també a través de Telenook. El més interessant de tot: les canonades teletransportadores! Podeu llegir tota la informació sobre els objectes de Super Mario Bros. a l’article oficial.

 

 

Totes aquestes novetats estaran disponibles amb la nova actualització del joc a partir del 18 de març de 2021, només a Animal Crossing: New Horizons de Nintendo Switch! Si tu també ets un viciat/viciada del joc, uneix-te al nostre canal de Telegram!