Si parlem de Nicalis, és parlar de qualitat multimèdia. Formant part del desenvolupament, la producció i la publicació de grans jocs com The Binding of Isaac: Afterbirth +, Cave Story (i la seva versió en 3D) O 1001 Spikes, no han volgut deixar passar massa temps per sorprendre’ns amb una altra joia: Tiny Barbarian DX. Desenvolupat per StarQuail Games i el dissenyador Michael Stearns, és una versió “deluxe” del títol llançat originalment per la Nintendo Entertainment System.  Ara, ens arriba en format físic a Nintendo Switch.

Avui, el nostre company Rockstr85 us ofereix un “unboxing” del cartutx i del contingut de la caixa. Tingueu en compte que, si bé a primera vista pot semblar “un títol més”, aquest joc no ha sortit fora del territori Americà, pel que si voleu aconseguir-lo haureu de recórrer a la importació a través d’alguna plataforma de compra-venta. Si no esteu decidits/es, no us preocupeu: aquí us deixem el vídeo per a que pogueu observar-ne tots els detalls!