Des de la Comunitat Catalana de Nintendo us volem presentar un nou espai: sigueu tots/es benvinguts/des al Hype Cast! I en què consisteix aquest projecte? Molt senzill: estrenem un nou programa en format “podcast” per parlar sobre el món i l’actualitat de Nintendo en el que sobren les paraules escrites. Com que estem d’estrena, no hi ha millor manera de fer-ho que conversar sobre un tema bastant recent i que a tots/es els/les usuaris/es de la consola híbrida de “la gran N” ens porta bastant de cap: el recent llançament de Nintendo Switch Online.

En aquest primer programa comptem amb la participació d’en Reiseken i en Rockstr85, les dues “grans R” que us guiaran amb la seva veu per tal de que podeu resoldre tots els dubtes que se us hagin plantejat a l’hora d’adquirir aquesta forma de subscripció mensual/anual totalment inèdita en Nintendo. Per escoltar-los us oferim dues opcions: Youtube i Soundcloud, de la qual estrenem compte. Cal dir que en ambdós llocs l’àudio és exacte el mateix, però ens hem volgut adaptar als vostres gustos per tal de que us sigui com més còmode millor escoltar-ho.

Sense més dilació, aquí us deixem amb el vídeo que podreu trobar a Youtube i lenllaç al compte oficial de NintenhypeCat de SoudCloud. Esperem que ho gaudiu moltíssim i que aquest sigui el primer “capítol” de molts més que vindran en un futur! Per suposat, esperem les vostres opinions respecte el podcast i estem totalment oberts/es a realitzar-ne sobre els temes que més us interessin. Només us cal contactar-nos a través d’alguna de les nostres xarxes socials!

 

 

Temes tractats (feu clic per anar al moment exacte al vídeo de Youtube)

 

 • 03:00 – Primeres impressions amb Nintendo Switch Online
 • 06:00 – Aplicacions “extra” Nintendo Switch Online
 • 11:50 – “Recompenses” per comprar l’Online
 • 14:00 – Jocs de NES i futures incorporacions
 • 25:00 – “Joy-Con” de NES
 • 29:00 – Còpies de seguretat al núvol
 • 34:20 – Aplicació xat de veu
 • 35:30 – Extres per adquirir el Nintendo Switch Online
 • 39:00 – Possibles nous elements necessaris (“logros”)
 • 42:20 – Tipus de subscripcions a l’Online i característiques de cada opció
 • 49:20 – Preu de l’Online + comparació amb altres formes de subscripció.
 • 53:00 – Període de prova de Nintendo Switch Online
 • 54:40 – Nou podcast + participació de la comunitat
 • 56:00 – Contacte, xarxes socials personals
 • 57:00 – Futures incorporacions al “projecte Podcast”
 • 58:40 – Despedida i cloenda