A 14 dies de l’E3 2018 i no es que no parem: es que anem a propulsió! Estrenes cada 5 minuts, actualitzacions, “leaks” i filtracions, edicions especials / limitades / col·leccionistes,…un no parar! Atenció a les NTHNews d’avui perquè vénen extremadament carregades. Som-hi que avui més que mai tenim feina:

 

 • Novetats per a Nintendo Switch! Nombroses, com sempre: Doughlings: Arcade (en digital durant el segon semestre d’aquest any), Operation Hardcore (per al dia 1 de Juny en format digital), Sense: A Cyberpunk Ghost Story (que arribarà a la consola després d’aconseguir el finançament necessari a Kisktarter) i World Soccer Pinball (a la eShop el 31 de Maig).
 • Ha arribat el dia: Shelter Generations ha rebut una versió física gràcies a Super Rare Games tal i com us avançavem en anteriors NTHNews. Des de ja mateix la podeu adquirir des d’aquest enllaç però de pressa, que només hi ha 3000 unitats del joc disponibles.
 • I per fi tenim notícies sobre Megaman 11 per a Nintendo Switch! Finalment, el seu llançament serà el dia 2 d’Octubre d’aquest mateix any en format físic i digital. A més, s’ha anunciat (de moment de forma exclusiva per als territoris Japonès i Americà) una edició especial del joc (que podeu veure fent clic a l’enllaç anterior) que inclourà un nou Amiibo de Mega Man (que podeu veure aquí). Us deixem amb el tràiler oficial de l’aventura.

 

 

 • Nintendo 3DS també ha rebut una nova estrena! Es tracta de The Goddess of the Demon Empire, un joc que encara està en desenvolupament i que vol ser una parodia de les aventures llançades durant l’era dels 16 Bit…amb aparença 16 Bit. No n’ha transcendit res més (excepte que es llançarà en format digital), pel que estarrem atents/es a qualsevol informació.
 • La “germana petita” de consola Nintendo 3DS rebrà una edició especial (que, de moment, sembla ser que serà exclusiva de territori Americà) anomenada New 2DS XL Hylian Shield Edition. Us deixem amb la seva imatge perquè és de les versions més maques que han existit de la portàtil pura de Nintendo. Informarem tant bon punt tinguem noves notícies sobre aquesta.

 • Noves tasques de manteniment programades: per a Nintendo Switch, es realitzaran el 30 de Maig de 3:50 a.m. a 5:30 a.m. i el 31 de Maig 2:50 a.m. a 6:30 a.m.; Les de Nintendo 3DS seran el 31 de Maig de 4 a.m a 6 a.m; I les d’elements de mòbils (en aquest cas, Fire Emblem Heroes), el 8 de Juny de 12 a.m. a 2 a.m.
 • Ronda d’actualitzacions! Minecraft per a Nintendo Switch i WiiU s’ha actualitzat. No afegeix elements importants, però incorpora un nou “pack” d’elements anomenat “Egyptian Mythology Mash-Up” i corregeix alguns bugs trobats amb anterioritat. Aquí en teniu tota la informació. També s’actualitza Rocket League, que arriba a la versió 1.45 anomenada “Salty Shores“, i incorpora una gran quantitat d’elements (que podeu veure des d’aquest enllaç), des de nous elements com ara escenaris de joc fins a correcció de bugs i millores en el rendiment general dels partits.
 • Ja tenim xifres exactes sobre el “pes” que faran els jocs Mega Man X Legacy Collection i Mega Man X Legacy Collection 2 (és a dir, quan espai ocuparan a la consola, en GB). D’acord a les dades extretes de la eShop, el primer ocuparà 3GB, mentre que el segon, 6,8GB, el que fan un total de gairebé 10GB d’espai necessari. Recordeu que això és si els descarregueu els dos en format digital. Si compreu el “pack” en físic, us “estalvieu” els 3GB del primer, ja que ve en format cartutx.

 

 

 • I anem a pels rumors aquells que us agraden tant! Avui són del nou Pokémon per a Nintendo Switch. Ahir per la tarda, els comptes de Youtube de Nintendo França, Itàlia i Alemania, i els seus respectius canals de Pokémon, van pujar un vídeo privat gairebé de forma conjunta “tapant” el tràiler de Pokémon Sol / Luna. Recordem que això ho fan sempre que volen fer un anunci imminent. Però això no és tot. Avui hem conegut que un programa de TV japonès, anomenat Oha Suta, farà un anunci el proper Dijous dia 31 amb impactants novetats sobre Pokémon i el títol del programa on s’hi mostrarà tal contingut portarà de títol “Quan comença una nova història“. Veurem què passa. De moment, aquí teniu tota la informació que se sap.
 • Fairune Collection ha desaparegut de la eShop Europea de Nintendo Switch. No hi ha hagut comunicat oficial per part dels desenvolupadors, pel que els motius d’aquesta eliminació (suposem que temporal) són incerts. Recordeu que fa unes setmanes va passar el mateix amb un joc de pinball i va ser degut a problemes amb el PEGI, pel que suposadament serà res sense importància.
 • Des d’avui teniu disponibles, per a Nintendo Switch, els jocs Die for Valhalla!, Ikaruga, Knights of Pen and Paper +1 Deluxier Edition, Legend of Kay Anniversary (també en format físic), Street Fighter 30th Anniversary Collection (en format físic també) i Yoku’s Island Express.

 

Moltes gràcies a tots i a totes i ens acomiadem fins demà amb les nostres NTHNews en format vídeo realitzades, com sempre, gràcies a la gran tasca del nostre company Reiseken!