Divendres! Com aquell que diu, arriba un punt del dia que ja dóna la sensació de que és cap de setmana. No sigueu avariciosos/es, que venim de fer una setmana sencera de festa! Com us agrada la disbauxa… Anem pel que toca: noves estrenes (tant per Switch com per 3DS, atenció!), actualitzacions, “gameplays” dels jocs més esperats de l’Estiu, “Pokémon power” i moltes més notícies. Som-hi!

 

  • Repasem quines noves estrenes s’han anunciat per a Nintendo Switch: The Pinball Arcade (que ja està disponible des d’avui mateix a la eShop. Sí, un altre “free to play” de temàtica pinball), Pirates: All Aboard! (el 13 d’Abril a la eShop a un preu de 6 dòlars, uns 5 euros al canvi), Late Shift (per al 26 de Abril a través de la eShop), Legend of Kay Anniversary (en digital, el 29 de Maig), SNK 40 Anniversary Collection (en format físic, amb la possibilitat d’adquirir una edició especial i sense data concreta de llançament, tot i que serà durant la tardor) i Wargroove (sense format especificat, durant la segona meitat de l’any).
  • I avui tenim una nova estrena per 3DS! El dia 10 d’Abril s’anunciarà un nou títol d’Etrian Odyssey per a la portàtil pura de Nintendo a través d’un “mini directe” d’Atlus. Al nostre territori es podrà veure des d’aquest enllaç…a les 5 de la matinada.
  • Tindrem noves notícies sobre la versió de Valkyria Chronicles per a Switch el proper 15 d’Abril. S’ha anunciat que durant el SEGA Fest 2018 hi haurà un esdeveniment que mostrarà, per fi, aquest nou títol per a la consola. A Europa, com hem comentat, es podrà veure el dia 15 a les 8:30 del matí des d’aquest enllaç.
  • Nova ronda d’actualitzacions: Heart&Stone (que corregeix nombrosos “bugs” i ja està disponible), Rocket League (que afegirà noves aparences inspirades en la WWE per als cotxes a través de codis que Psyonix anirà deixant al seu Twitter), i Brawlout (arribarà a la versió 1.3 afegint nous personatges i nombroses aparences, però no se n’ha compartit la data de sortida).

 

 

  • La PAX East 2018 ens està deixant una gran quantitat de nous “gameplay” dels jocs més esperats pels usuaris/es de cara als propers mesos. Travis Strikes Again: No More Heroes, Shovel Knight: King of Cards, Shaq Fu: A Legend Reborn, Wolfstein II: The New Colossus (d’aquest també en teniu un gameplay en alta qualitat), Crash Bandicoot: N’Sane Trilogy, Don’t Starve: Nintendo Switch Edition,…en són uns pocs exemples. Fent clic a cadascun dels títols els podreu veure en moviment.
  • S’ha anunciat un nou torneig oficial Pokémon anomenat “Japan Championship 2018 Qualifiers” que només estarà disponible per als jugadors i jugadores de Pokémon UltraSol i UltraLuna. Us n’adjuntem les característiques:  “Seguirà les regles del VGC estàndard i se celebrarà els dies 9 i 10 de juny a la Sala d’Exposicions Makuhari Messe 11 a Chiba, Japó, i allí es donarà la possibilitat d’accedir al Campionat Mundial celebrat a Nashville aquest agost. Tots els Pokémon s’elevaran al Nivell 50 durant la durada de la competició. La inscripció es realitzarà des del 6 d’abril de 2018 fins al 11 de maig de 2018. Les batalles es desenvoluparan des del 11 de maig fins al 14 de maig. Tots els participants obtindran els 50 punts de batalla.”
  • I no deixem el món Pokémon, perquè la seva pròxima pel·lícula (la número 21 ja) s’estrenarà el dia 13 de Juliol a Japó. Es titularà Pokémon The Movie: Everyone’s Story i atenció, perquè s’ha confirmat que s’hi presentarà un nou Pokémon mai vist fins ara (probablement sigui Zeraora, el Pokémon descobert als arxius d’US/UM mitjançant mètodes “poc convencionals” que encara no ha estat alliberat). El dilluns en tindrem el tràiler.
  • I més Pokémon! Creatures Inc ha confirmat al seu Twitter que, a part d’estar treballant en el Pokémon Trading Card Game, està realitzant nous models en tres dimensions de totes les seves criatures. Els rumors referents al pròxim joc de la saga per a Nintendo Switch estan servits.
  • Recordem que des d’avui per a Nintendo Switch teniu disponible, a part del ja mencionat The Pinball Arcade, l’indie Membrane. Els podreu trobar a la eShop de la consola.

 

Gràcies i ens veiem a les NTHNews de demà, les últimes de la setmana!