Tot està molt parat, avui, no? Com es nota que ja esteu de pont! Però no badeu massa, perquè les notícies continuen seguint el seu curs natural i no paren! Aquestes, però, també noten el cap de setmana, sobretot en quan a estrenes i novetats es refereix. Però eh, molt millor! Així podeu i podem “donar canya” a les nostres preciades aventures que tenim mitjanament descuidades abans de que arribin els implacables Maig-Juny amb els seus llançaments cada quatre segons! Va, us deixem amb les nostres NTHNews:

 

  • Avui només tenim una nova confirmació per a Nintendo Switch, però quina una: Dragon Quest X All-in-One Package: version1-version4, que sortirà el 26 de Juliol a Nintendo Switch i Nintendo WiiU i suposarà el “salt cap al format físic” de Dragon Quest X Online. De moment, serà exclusiu de Japó i no se sap ben bé que contindrà, pel que estarem a l’aguait. Per altra banda, respecte la mateixa saga, també s’ha pogut confirmar ja al 100% degut a les paraules de Yuji Horii (el creador de la sèrie) que Dragon Quest XI arribarà a Nintendo Switch, tot i que no se’n sap ni el format ni la data de llançament.
  • La demo de PixelJunk Monsters 2, que havia de sortir aquesta setmana, ha estat retardada de forma indefinida fins a nou avís, simplement amb un comunicat oficial afirmant que la tindrem “properament”. Doncs ja ho sabeu, aquí ho tindreu quan en tinguem noves notícies.
  • Nova comparativa gràfica que posa a prova la potència de Nintendo Switch! Aquesta vegada, s’ha comparat la versió de Naruto Ultimate Ninja Storm Trilogy per la consola híbrida de Nintendo amb la versió de PS4 Pro:

 

 

  • No ha passat ni un sol dia des del seu llançament a Europa i Nintendo Labo ja té el seu primer “plagi”. Una companyia anomenada “Paly” ha imitat tota la publicitat i elements gràfics del producte oficial de Nintendo i n’està venent còpies com si fossin les originals. Això sí, sense joc inclòs, pel que la distinció hauria de ser clara. Aquí en teniu tota la informació. Però no tot són males notícies. I és que la companyia de transports UPS s’ha “tret de la butxaca” una maleta de viatge feta de cartró per transportar tots els elements realitzats amb Nintendo Labo i que, a més, és 100% funcional, engranatges de tancament inclosos. Aquí la podeu veure.
  • MCM, la Comic Con de Londres, tindrà lloc entre el 25 y el 27 de Maig a l’ExCel Centre, a la Royal Victoria Court, i Nintendo ha confirmat que allí, entre d’altres títols, s’hi podran jugar les aventures de Mario Tennis Aces per a Nintendo Switch (a part de tots els “triple A” sorgits fins ara i d’altres “sense anunciar) i Captain Toad: Treasure Tracker per a Nintendo 3DS.
  • Notíca excepcional per a la saga Bayonetta. I es que Bayonetta 2 per a Nintendo Switch ha venut en tres mesos 100.000 unitats més del joc que a WiiU en el mateix període. A WiiU, la xifra venuda des de la seva sortida fins al cap de 12 setmanes va ser de 300.000 unitats, mentre que a Switch ha sigut de 400.000. Una grandiosa notícia que només fa que confirmar la bona recepció de l’aventura entre els/les jugadors/es.
  • Per acabar, us deixem amb una imatge sobre la caràtula “reversible” que tindrà Donkey Kong Country Tropical Freeze per a Nintendo Switch. No s’ha confirmat si la contindràn totes les unitats del joc a nivell mundial o si serà exclusiva d’algun territori. Tot i així, aquí la teniu! Esperant que hagueu passat bona setmana i un bon cap de setmana, ens despedim fins Dilluns. Moltes gràcies!