Si d’alguna cosa ens caracteritzem a Nintenhype és per tenir una ambició que no ens l’acabem. Així doncs, amb l’única finalitat d’oferir-vos un contingut de qualitat i adaptat a les necessitats informatives de cada usuari, hem decidit que el “recull setmanal” passarà a ser “recull diari“. És a dir, un “telenotícies” sobre el món Nintendo que podreu trobar a la web cada dia. Sí, sí, cada dia. De dilluns a dissabte. I no ens deixarem res per explicar ni escriure!

Comencem el dia fent un breu resum de què va passar ahir Diumenge dia 11 de Febrer, tenint en compte que la resta de notícies de la setmana passada les podeu trobar al “ja antic” recull setmanal.

Com anem dient des de fa temps, la confiança de les companyies amb Switch augmenta de forma dràstica dia rere dia i els llançaments “indie” són cada vegada més freqüents a la consola híbrida de Nintendo: ahir mateix la companyia tinyBuild confirmava, en un directe, sis jocs que veurian la llum gràcies a al eShop de la consola (en gran part). Estem parlant de Hello Neighbor (joc de terror i sigil de tinyBuilt que sortirà en format físic i del que encara no es té data de llançament, a l’haver estat un títol revelat de forma precoç gràcies a la cadena Best Buy), ClusterTruck (joc “indie” del que podrem gaudir durant el Març), Punch Club (grandiosa aventura ambientada al món de la boxa que podrem jugar durant el Maig), The Final Station (suposem que en digital, i sortirà aquest mateix mes de Febrer), Party Hard (en digital durant l’estiu, llançament molt esperat pels usuaris al ser una aventura molt premiada en anys anteriors), i Streets of Rogue (a finals d’any).

Ara ja si, iniciem les notícies “del dia” pròpiament dites.

  • Per anar escalfant motors, els desenvolupadors de Hazelnut Bastille, un joc inspirat en Secret of Mana i The Legend of Zelda, en una entrevista han comentat que “és bastant provable” que la seva aventura vegi la llum a Nintendo Switch. No hi ha res confirmat però és una bona senyal.
  • Una de calenta i una de freda: Nintendo ha parlat sobre els possibles DLC de Super Mario Odyssey i no en descarta la seva sortida en un futur. Tot i que des d’un principi es va deixar ben clar que el joc estava 100% “arrodonit”, en una entrevista al productor del joc es va deixar “caure” aquesta idea. Recordem que ben aviat hi haurà una actualització per a aquest joc que afegeix nous modes multijugador, entre altres elements.
  • The Pokémon Company està buscant un editor de localització. I tornen a saltar les alarmes “especuladores” que anuncien una sortida imminent de l’esperat “Pokémon” per a Switch del que encara no s’ha anunciat absolutament res (més enllà de que s’estava treballant en la seva creació i desenvolupament). Estarem atents.
  • HearthStone no sortirà per Switch. O, al menys, de moment. Així ho ha confirmat el seu dissenyador davant els rumors que apuntaven a un llançament assegurat d’aquest joc a la consola híbrida de Nintendo. Si bé hi van haver converses entre les dues parts, tot va quedar en “paper mullat”, deixant així tancades al 100% les negociacions.
  • La companyia GREE pot haver anunciat la compatibilitat dels seus jocs amb Nintendo Labo. Al menys, així volen que sigui, ja que tenen la intenció d’utilitzar la canya de pescar amb el seu llançament “Fishing Star”. Aquesta notícia obre la porta a tot un món de possibles “aliances” amb resultats molt prometedors.
  • Més confirmacions oficials de llançaments per a Switch: Shift Quantum (durant la Primavera, en digital), Fear Effect: Sedna (el 6 de Març, en digital) i Shelter Generations (durant el Març, en digital). A més, s’ha confirmat, també, que SteamWorld Dig 2 arribarà a Nintendo 3DS la setmana que ve. Una gran notícia per a la “portàtil pura” de Nintendo, que no passa per un bon moment degut a l’èxit aclaparador de Switch.
  • Oficial: és possible que en un futur arribem a veure Kingdom Hearts 3 a la consola híbrida de Nintendo. Així ho ha confirmat el director del joc. És una idea molt verda però clarament impactant.

Gràcies per llegir-nos i fins demà!