Super Smash Bros i Splatoon 2 protagonitzaran dos tornejos a l’E3 2018

 

Nintendo celebrarà un torneig per invitació de Super Smash Bros i el Campionat Mundial de Splatoon 2 l’11-12 de juny. La companyia comença a escalfar motors de cara a la celebració del proper E3 de Los Angeles i avui ha anunciat que, en el marc de la fira de videojocs més important del món, té previst celebrar un gran esdeveniment competitiu amb dos jocs clau de Nintendo Switch: Super Smash Bros (que sortirà a la venda aquest mateix any) i Splatoon 2. L’11-12 de Juny, un grup de jugadors del més alt nivell serà convidat a competir al Super Smash Bros Invitational 2018 i els equips guanyadors dels tornejos de tot el món competiran per alçar-se amb la victòria en el Campionat Mundial de Splatoon 2. Ambdues competicions es retransmetran en directe a través dels canals de YouTube i Twitch de Nintendo.

El Campionat Europeu de Splatoon que tindrà lloc a Polymanga, a la ciutat suïssa de Montreux, decidirà quin equip representarà al vell continent en el Campionat Mundial de Splatoon 2. El torneig arrencarà amb una fase classificatòria durant el 30 de març i el matí del 31, on els 16 equips participants s’enfrontaran pels quatre llocs de l’última fase. El 31 de març a les 13:00 (hora catalana), les semifinals i la trepidant final es retransmetran en directe a través dels canals de YouTube i Twitch de Nintendo, fins que l’equip vencedor puji al podi amb el seu trofeu especial, la seva única equipació oficial i el títol de campions europeus de Splatoon 2.

Aquest esdeveniment serà només una de les moltes activitats que Nintendo té previstes per a l’E3, que enguany tindrà lloc del 12 al 14 de juny, al Convention Center de Los Angeles. Els detalls sobre els plans de la companyia per l’E3 es revelaran més endavant.