FAQ I BASES DEL SORTEIG

 

  • Què sortegem? Ja que volem celebrar com cal el Mario Day (MAR10) i aprofitant l’imminent llançament del passi d’expansió del Mario Kart 8 Deluxe per la Nintendo Switch que anirà afegint pistes al joc fins a finals del 2023, us oferim la possibilitat de guanyar dos codis de dita expansió (funcionals només per l’eShop europea). És a dir, dos guanyadors/es!

  • Què cal fer? Funcionarà tot via Twitter, com la gran majoria dels nostres sortejos. Haureu de ser seguidors/es de NintenhypeCat i donar RT + MG + Mencionar algú amb el hashtag #MarioKartNTH a la piulada del sorteig (aquest d’aquí). Petites accions, grans recompenses!

  • Com triarem guanyador/a? Un cop acabi el període del sorteig (del 10/03/2022 al 17/03/2021), utilitzarem l’eina anomenada AppSorteos per triar dos guanyadors/es entre totes les interaccions correctes realitzades al tuit del sorteig. D’allà sortiran dos noms que s’emportaran l’element comentat. Pareu atenció a tots els passos a realitzar: l’incompliment d’alguna de les “normes” us deixarà fora del concurs! Per exemple, no estan permesos ni els RT amb comentari, ni la mateixa acció mencionant algú. RT clàssic + MG + Mencionar algú amb el hashtag #MarioKartNTH. Facilitat davant de tot! Esclarir que el sorteig està limitat a l’àmbit territorial europeu, degut a la naturalesa dels codis i de la limitació regional de la Nintendo eShop.

  • I un cop acabi el sorteig? Ens posarem en contacte amb les persones guanyadores i, si responen amb un període acceptable, oferirem el codi del premi. Lògicament, les dades seran tractades amb total discreció i privacitat, així que la seguretat i el benestar de l’usuari/a són a l’ordre del dia. Quedaran descartats totalment els comptes de Twitter utilitzats únicament i exclusiva per participar a sortejos. Si es donés el cas que sortís guanyador un d’aquests comptes, automàticament es passaria a la segona opció de la llista, i així successivament. D’igual forma, si alguna de les persones receptores del premi no responen en un període de temps raonable, triarem un altre guanyador/a!