¡Cowabunga! Tria la teva Tortuga Ninja preferida en el primer Splatfest estil torneig de Splatoon 2

Rafael, Leonardo, Michaelangelo o Donatello, ¿quin és el teu mutant preferit?

 

Passa de les crispetes i aneu demanant una pizza  perquè a partir de Maig podràs gaudir de Splatoon 2 per a Nintendo Switch del primer Splatfest estil torneig que determinarà quin dels germans de la icònica franquícia Teenage Mutant ninja Turtles és el preferit dels fans.

Amb els personatges de la propera sèrie animada de Nickelodeon, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles, els jugadors votaran a través de tres rondes per coronar un dels herois amb closca. Serà Rafael, Leonardo, Michaelangelo o Donatello?

Per participar, no serà necessari ser un expert en l’ús d’armes com nunchakus, sais, katanes o naginatas, ser skater avançat ni salvar la ciutat d’un exèrcit de ninjes emmascarats … tan sols haureu de visitar la plaça de Cromópolis de Splatoon 2 a partir de 27 d’abril per votar per la vostra Tortuga Ninja preferida.

El primer dels tres Splatfest enfrontatà a Rafael contra Leonardo del 5 de Maig al 6 de Maig; el segon a Michaelangelo contra Donatello del 12 de maig al 13 de maig; i el duel final entre els dos guanyadors es durà a terme del 19 de maig al 20 de maig. L’horari complet l’indiquem a continuació:

 

  • Ronda 1: Raph vs. Leo

5 de maig (dissabte) 16:00 CEST – 6 de maig (diumenge) 16:00 CEST

  • Ronda 2: Mikey vs. Donnie

12 de maig (dissabte) 16:00 CEST – 13 maig (diumenge) 16:00 CEST

  • Ronda 3: Final

19 de maig (dissabte) 16:00 CEST – 20 de maig (diumenge) 16:00 CEST

 

Els Splatfests són competicions recurrents en línia que demanen als jugadors escollir un bàndol, en aquest cas, la seva Tortuga Ninja preferida. En triar un equip, els jugadors rebran una samarreta customitzada amb una imatge de la seva tortuga preferida perquè els seus personatges Inklings la usin mentre competeixen en batalles territorials en la manera multijugador. En aquest mode de joc, els jugadors han de dominar el mapa cobrint-lo amb el color de la seva tinta en combats de quatre contra quatre.

L’equip que pinti un major percentatge de la superfície total del mapa serà el que guanyi. El treball en equip, l’elecció de l’arma i la immersió en la tinta en els moments claus seran fonamentals per obtenir la victòria.

Al final del Splatfest, la popularitat de cada equip i la taxa de victòries determinaran l’equip vencedor. Depenent dels resultats individuals de cada jugador en durant el Splatfest, rebran una quantitat de supermoluscos que es podran intercanviar per personalitzar encara més el teu equip en el joc.

A causa del nou format de torneig, els jugadors hauran de recollir els seus supermoluscos abans de dimarts a la nit després de cada ronda. Els Splatfest estan oberts a tots els propietaris de Nintendo Switch que tinguin el joc Splatoon 2 i una connexió a Internet.

En la nova sèrie animada de Nickelodeon, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles, el quartet de germans descobreix nous poders i troben un món místic que mai van saber que existia sota dels carrers de la ciutat de Nova York. La sèrie animada en 2D s’estrena aquest any en Nickelodeon. Per obtenir més informació sobre el programa, visita http://www.nick.com/rise-of-the-teenage-mutant-ninja-turtles/

En altres notícies relacionades amb Splatoon 2, el Splatoon European Championship va arribar a la seva fi el passat 31 de març amb la victòria de l’equip alemany Gucci Gang, qui va vèncer en la final per 2-0 als francesos del Firmament.

Gucci Gang ara representarà a Europa en l’escenari més gran de tots, en el Splatoon 2 World Championship de l’11 al 12 de juny a Los Angeles. Allà s’enfrontaran als millors equips d’EE. UU. i el Canadà, Austràlia, Nova Zelanda i Japó. ¿Podran sortir victoriosos en el torneig mundialista? Pots veure la Col·lecció ampliada dels millors moments del Campionat Europeu de Splatoon visitant el canal oficial de YouTube de Nintendo Espanya.

Els icònics personatges de la propera sèrie animada Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles, formaran part de Splatoon 2 de Nintendo Switch com a part del primer Splatfest estil torneig que determinarà quina és la Tortuga Ninja favorita dels fans a partir del 5 de maig. La nova sèrie animada 2D de Nickelodeon Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles s’estrenarà a finals d’aquest any.