Nou dia, noves notícies! Si ahir ja eren molt extenses i amb un contingut inabastable, prepareu-vos perquè la cosa no afluixa! Si, ens fem més repetitius que l’all, però això és degut al magnetisme de les grans estrenes que ens esperen els propers mesos. Tremolarà el món del videojoc, no ho dubteu! Som-hi!

 

 • Ja coneixem tots els detalls sobre el contingut del DLC “bonus” de reserva de Ys VIII: Lacrimosa of Dana. Si l’obtenim, aconseguirem una gran quantitat de vestits, disfresses i accessoris “extra” per als protagonistes de l’aventura. Podeu consultar tots els elements des d’aquesta pàgina.
 • Atenció que avui tenim una gran quantitat de nous llançaments per a Switch: The Way Remastered (a la eShop el dia 20 d’Abril), Battery Jam (del que ja n’informàvem fa uns dies. Serà en digital però no se’n sap la data de sortida), Splat the Fruit (a la eShop demà, 6 d’Abril), #Breackforcist Battle (en digital, el 12 d’Abril i a un preu de 8 euros), The Shrouded Isle (sense data especificada i tot apunta en un llançament en digital), Firewatch (sense data ni format especificats), Don’t Starve: Nintendo Switch Edition (exclusiu, de moment, de forma digital i amb llançament confirmat per al dia 12 d’Abril), Toki “Remastered” (nom provisional, a la venta a la eShop a finals d’any) i Mugsters (durant l’estiu, en digital).
 • Japó i els seus exclusius. Buddy Collection: if Red String of Destiny arribarà a Nintendo Switch el dia 26 d’Abril. Només en format digital, obtenir-lo costarà, al canvi, uns 6 euros. Veurem si acaba sortint arreu del globus.
 • D’altra banda, a part de les noves estrenes, ens comencen a arribar dates oficials de llançaments de jocs anteriorment confirmats. Battle Chasers: Nightwar, que sortirà el dia 15 de Maig a un preu de 40 euros a la eShop; Raging Justice, per al 8 de Maig, sense preu especificat; i Shaq Fu: A Legend Reborn, que confirma el seu llançament per al dia 5 de Juny a un preu de 40 euros.
 • Noves notícies sobre Wolfstein II per a Nintendo Switch. Avui s’ha compartit un nou gameplay d’aquesta aventura per a l’híbrida de Nintendo. Aquí en teniu el vídeo, al Twitter de USGamer.
 • Dimension Drive s’ha actualitzat a Switch i incorpora una gran quantitat de novetats. Resulta difícil fer-ne una llista exacta ja que ha millorat tots els seus aspectes, des del rendiment, visualització i gràfics fins a la inclusió de nous modes de jocs i adaptacions a tots els jugadors/es. Podeu veure l’anunci oficial d’aquesta actualització al Twitter Oficial de 2Awesome Studio.

 

 

 • Chicken Wiggle per a Nintendo Switch ja és una realitat. Finalment, gràcies a la seva campanya de finançament via Kickstarter, aquesta aventura de puzles i plataformes de la companyia Atooi arribarà a la consola híbrida de Nintendo durant aquest any. A la pàgina del projecte en teniu tota la informació.
 • Més canvis a varis jocs de Switch. Per començar, Blossom Tales arriba a la versió 1.01 corregint errors de traducció i millores de rendiment. I, com a “bomba”, Super Mario Odyssey s’actualitzarà ben aviat (no se sap quan, simplement s’ha compartit la informació de que “es farà” i punt) incorporant noves disfresses per a Mario.
 • Els desenvolupadors de Corpses ‘N Souls, Side Scroll Studios, han parlat obertament sobre la seva intencionalitat de portar el seu “Metroidvania” a la consola híbrida de Nintendo. Segurament, les bones notícies per a tots els/les amants del gènere seran imminents.
 • Pot ser perfectament que sigui un pur tràmit legal, però Nintendo ha registrat un model tridimensional de la gorra del “Pikachu d’Ash”. Ja sabeu, la que porta el Pikachu en honor al seu entrenador “estrella”. Estarem atents/es a noves notícies sobre aquest moviment.
 • I de “Pikachus” va la cosa. Des d’avui mateix teniu disponible una demo del joc Detective Pikachu a la eShop de Nintendo 3DS. Una bona oportunitat de veure si voleu obtenir o no el joc complet.
 • Per acabar, recordem que des d’avui teniu disponibles, a través de la eShop, els jocs Arcade Archives Ninja-Kid, Neo Geo Samurai Showdown III, Super Rocket Shootout, Urban Trial Playground (que recordem que properament sortirà en format físic en exclusiva a Europa) i Zombillie.

 

Moltes gràcies pel suport i seguim demà, ja a les portes del primer cap de setmana d’Abril!