Overcooked recorda molt els típics dinner dash i cooking mama. El joc tracta de cuinar i servir plats amb la dificultat de reptes nous a cada una de les pantalles.

Joc totalment caòtic on trobarem des de gent interrompent el pas, rates que et roben el menjar, terres que rellisquen, terratrèmols que parteixen temporalment la cuina o furgonetes que se separen de tant en tant entre altres.

 

 

De primeres sembla un joc massa fàcil però a mesura que anem passant pantalles el joc es torna més difícil, amb escenaris molt infernals i dificultats molt diferents on posaran a prova la teva paciència i la de la resta.

Podrem jugar individual o fins a 4 jugadors cooperatius, en el que necessitarem una gran comunicació i compenetració per arribar a passar-te els nivells amb 3 estrelles.

 

Un dels pitjors punts del joc és possiblement la falta de online, on per necessitat haurem de jugar localment.

En definitiva, Overcooked és un joc que igual que el Mario kart o Mario party faran que odiïs els teus amics, parella o familiar mes que mai, però per altra banda molt recomanable com a recte de compenetració. Sereu capaços de mantenir els clients contents?