Ja s’acaba la setmana laboral i comença l’E3! Jo no sé com ho veieu vosaltres, però demà dissabte tenim la conferència de EA Games a les 20:00 on segurament veurem el nou FIFA, i segons van dir en el seu dia, serà un FIFA molt millorat respecte del seu predecessor. Doncs bé, d’aquí poc deixarem de parlar sobre especulacions i passarem a la màgia de l’E3. Comencem:

 

 • Sekai Project anuncia Fault, M.A.S.S Builder i Samurai Cop: The Game per a Nintendo Switch. Així ho ha confirmat la mateixa companyia, són jocs molt de ninxo japonesos que arribaran a principis de 2019.
 • Com sabem Bandai va anunciar el My hero: One‘s Justice i sortirà a Japó el 23 d’agost. Tot i que encara no en tenim data confirmada per a Europa, de ben segur que acabarà sortint. A causa dels pocs mesos que queden perquè surti al territori japonès, comencem a tenir informació important respecte del joc: Tindrem mode història que s’experimenta a través de batalles, un mode “villano que ens servirà per fer el mode història però des de l’òptica de l’enemic, personalització dels personatges (on podrem utilitzar elements que aconseguim en el mode història per remodelar els personatges o la nostre targeta de jugador) i, finalment, les batalles online.

 

 

 • Des del canal de notícies de la Switch, se’ns confirma que ja estan disponibles per descàrrega gratuita les samarretes del Campionat Mundial d’Splatoon 2 en motiu del Campionat que se celebrarà a l’E3.
 • Ahir es va confirmar la sortida del Paladins, un joc que serà free to play per a Nintendo Switch a finals de l’estiu, i avui en tenim el primer vídeo. Per la informació de la qual disposem, el joc serà Crossplay amb Microsoft i anirà a 60 fps. Al vídeo podeu comprovar que el joc està molt ben definit i que funciona perfectament per a Nintendo Switch. Teniu ganes de provar-lo?

 

 

 • Atlus ha compartit nous i interessants vídeos de Etrian Odyssey X ,centrats a la classe Hero, la classe Etria i la classe High Lagaard. Recordar que aquest joc està planejat per a 3DS i que és una aventura de rol on haurem d’explorar les terres de Lemuria, trobant-hi una varietat enorme de contingut i missions. Gairebé 20 classes de personatges entre les quals podrem escollir el nostre heroi.
 • Animal Crossing: Pocket Camp s’actualitza a la versió 1.5.0. El tamany de l’actualització és de 45Mb  i ja està dinsponible tant a dispositius Android com iOS. L’actualització ens ofereix un llistat d’amics optimitzat, mode fotogràfic, millores visuals i correcció de diversos errors de la plataforma.
 • Alpha unit a ha confirmat aquest matí el llançament de Whip! Whip! per a Nintendo Switch, estarà disponible el 14 de juny per a la eShop Japonesa . Fins ara no s’ha confirmat per Europa, però és molt possible que ens arribi ja que el joc està traduït a l’anglés. Tindrà un preu aproximat de 7.70€.
 • Ahir us comentàvem que el Nintendo Direct de l’E3 duraria aproximadament 45 minuts segons la filtració de Twitch. Doncs bé, avui segons Niconico, sembla que en canvi seria de 30 min. Per ara són dues notícies no oficials, així doncs creiem que Nintendo no dirà res i haurem d’esperar fins Dimarts!
 • Monster Boy and the Cursed Kingdom, un dels títols confirmats per a l’ E3 produït per FDG Games, acaba de presentar un nou tràiler on podem veure l’aspecte visual del joc i la jugabilitat del mateix. Encara no tenim data confirmada, però el que sabem segur és que sortirà per Switch i PS4 en format físic.

 

 

 • Amazon Mèxic, filtra RPG Maker MV per a NIntendo Switch. Nis America, la companyia productora del videojocs, no ha confirmat ni desmentit res oficialment, i per tant haurem d’esperar a tenir-ne més informació.
 • Notícia curiosa… MundoHype deportivo?….. EA Games ha confirmat la portada o imatge corporativa del nou FIFA, que serà presentat demà al a conferència d’EA Games. Tot i que el futur del jugador és incert, serà la imatge corporativa d’aquest nova entrega…. no ase falta desir nada mas…

 

 

 • Nis America ha anunciat la “lineup” de videojocs que portarà a l’E3. Aquí hi trobem jocs importants que sortiran per a la hibrida de Nintendo, Disgaea 1, Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, SNK 40 th Anniversary Collection i, finalment, Ys VIII: Lacrimosa of Dana. Tots arribaràn aquest 2018 i haurem d’esperar a més novetats.
 • La companyia eastasiasoft ha anunciat el seu primer llançament en físic d’un videojoc per a Nintendo Switch. Es tracta de Dimension Drive i estarà acompanyat d’un seguit d’extres: caixa col·leccionista, manual, banda sonora, llibre d’art i certificat d’autenticitat. Estarà disponible, properament, a PlayAsia, i estarà limitat a 3000 unitats mundials.

 

 

 • Com ja havíem avançat a llançaments, Sushi Striker: The Way of Sushido ha sortit avui. Ja han sortit a la llum les primeres crítiques, com la de Metacritic, que ha situat al Sushi Striker amb un 78/100. Recordem que actualment està disponible la descàrrega de la demo a la eShop de Nintendo Switch.
 • Lanota s’estrenarà per a Nintendo Switch el 14 de Juny a Amèrica i el 20 de juny a Europa, tal i com han confirmat Flyhigh Works avui mateix. Aquí us deixem el tràiler del joc.
 • Es confirmen, per si avui hi hagués poca cosa, tres llançaments “menors” més per l’híbrida de Nintendo: Bomb Chicken (28 de Juny a la eShop, a un preu de 13,60 euros), Pode (en digital el 21 de Juny, a un preu de 25,60 euros) i Pool Panic (19 de Juliol a la eShop).

 

Tornem demà, gràcies!