Estem a Setmana Santa i no, Nintendo no dóna ni un sol respir. Entre menjades familiars infinites, pastissos amb més sucre que les canyes amazòniques i migdiades de 10 hores, a Nintenhype estem resistint la tentació (bé, tampoc ho agafeu massa al peu de la lletra, això,…) i us portem, com cada dia, les novetats més destacades que envolten el món d’aquesta gran companyia. Comencem!

  • De vegades, les companyies ens sorprenen amb detalls inesperats que fan de les delícies dels seus seguidors. Avui us informem de que ATLUS, al seu joc The Alliance Alive per a Nintendo 3DS, ha incorporat un petit joc de taula darrere la coberta de la portada del joc. No se sap ben bé què tal serà, però només pel detall ja val la pena.
  • Avui les actualitzacions us les posem en un sol paràgraf, va, que Dilluns va ser massa extrem. Kirby Star Allies s’ha actualitzat a la versió 2.0, afegint nous enemics “capturables”, noves imatges i alguns errors del propi joc. La Nintendo Switch en si, per la seva banda, a la versió 5.0.1 també ha incorporat una actualització per als Jo-Con de la consola que en milloren l’estabilitat (pensem que per l’imminent llançament de Nintendo Labo). Blossom Tales: The Sleeping King, per acabar, rebrà una actualització per a corregir errors menors en l’idioma i inclourà la funció de captura de vídeo.
  • Us deixem amb un vídeo que compara les versions de Outlast 2 de Nintendo Switch i Xbox One per a que pogueu comprovar la grandiosa feina que s’ha realitzat a l’hora de que veiés la llum a la consola híbrida de Nintendo.

 

 

  • Especifiquem ara quins nous llançaments s’han confirmat per a Switch: Dragon Blaze (durant la setmana que ve, en digital. A Japó sortirà el dia 5 i no seria rar que a la resta de continents es llancés el mateix dia), PlataGo! Super Platform Game Maker (un “clon” de Super Mario Maker que arribarà a finals d’any a totes les consoles de sobretaula i PC. Se’n desconeix el format), Pool Elite (de Mastiff, i arribarà a Switch aquest estiu, igual que a la resta de plataformes), Regalia: Of Men and Monarchs – Royal Edition (en digital, per al 12 d’Abril), 12 orbits (de moment confirmat per a la eShop japonesa per al 26 d’Abril, no se sap quan arribarà a Occident), Burly Men at Sea (a la eShop el dia 12 d’Abril) i Survive! Mr. Cube (també en digital, durant el mes que ve, i de moment només confirmat per Japó).
  • Iconoclasts té totes les butlletes guanyadores per tal de que arribi a sortir a Nintendo Switch. Segons el seu desenvolupador, seria “molt divertit” que aquesta aventura d’estil “retro” es llancés a l’híbrida de Nintendo, pel que haurem d’estar atents i atentes a qualsevol nou moviment de la companyia respecte aquestes paraules.
  • S’ha compartit una tona de nous detalls respecte l’imminent expansió d’Splatoon 2 anomenada “Octo Expansion“. A part d’especificar-ne la història i el rerefons, s’han mostrat noves melodies per l’aventura i certs desbloquejables específics que sorprendran a tots els fans. Us deixem amb tots els extres aquí.
  • Fa poc vam comentar que Harvest Moon: Light of Hope per a Nintendo Switch es llançaria, també, en forma d’edició especial, anomenada Special Edition. Doncs bé, ens ha arribat la imatge de què contindrà aquesta fantàstica edició. Us deixem la imatge a continuació. Seguidors i fans: agafeu mocadors, us farà falta per la baba. Tant aviat ho coneguem us informarem sobre on la podeu reservar.

 

 

  • Avui hem d’informar, també, de l’enterrament gairebé total de Nintendo Wii. Ahir per la nit es va acabar el període per poder afegir punts WiiWare a la consola i poder-los canviar per algun joc que oferia la consola. Potser haurà mort de forma 100% oficial, però no deixa de ser una de les grans consoles de Nintendo.
  • Dragon Quest XI ha confirmat que finalment arribarà a Occident (sense data especificada) mitjançant la seva versió per a Switch, però el més curiós és que la versió per 3DS ha quedat totalment en l’oblit, ja que sortirà en altres plataformes com Steam o PS4 i la versió de la portàtil ha desaparegut per complet. Al menys, hi podrem jugar d’una forma o altra…
  • Recordem que ja teniu disponibles a la eShop els jocs Outlast II (atenció, cardíacs, amb prudència) i Warp Shift. De moment, tots en digital. Aprofiteu per fer una ullada a les grandioses rebaixes de Primavera de Nintendo tant de Nintendo Switch com de Nintendo 3DS (del que en vam fer un article fa uns quants dies, us el deixem a la frase anterior).

 

Moltes gràcies a tots i a totes i esperem que seguiu gaudint d’aquesta Setmana Santa!