Què, ens vau trobar a faltar ahir? No cal que contesteu, que som sensibles i és cap de setmana. Avui, doncs, teniu un “totxo” important que llegir, però no és culpa nostra: si voleu buscar un causant, digueu-li a Nintendo i a tota la seva comunitat, que no deixa ni un segon de descans a l’hora de rebre nous llançaments o ficar-se en algun embolic! És per això que avui la notícia es titula “les notícies del cap de setmana”, però no us preocupeu, que a partir de Dilluns tot continuarà igual. Som-hi, que avui sí que hi ha feina de veritat.

 • Fa 4 anys es va llançar a Kickstarter la campanya de finançament d’un joc anomenat “Paradise Lost: First Contact” per a la consola WiiU. Finalment, es llançarà en una data indeterminada per a Nintendo Switch.
 • Ja sabem els títols de NeoGeo que sortiran aquest mes a Switch: Real Bout Garou Densetsu, Sonic Wings 3, World Heroes 2 JET, Sengoku Denshou 2001, Samurai Spirits: Zankurou Musouken, Ghost Pilots, Gurunin, Stakes Winner i Real Bout Garou Densetsu Special. Ja us anirem informant de quan surtin.
 • Més jocs confirmats per a l’híbrida de Nintendo: Earthlock (ha aparegut llistat a la eShop per al 8 de Març), OPUS: Rocket of Whispers (a la eShop durant aquest mes), Spheroids (un “port” de l’aventura de WiiU del qual no se sap ni data ni format de llançament), Deep Ones (en digital el dia 11 d’Abril), Moonlighter (durant el Maig i a Amèrica arribarà en format físic), Kaet Must Die! (en digital durant l’Abril), Pixel Noir (durant aquest any, sense format ni data especificats), ToeJam & Earl: Back in the Groove (ja s’havia confirmat que arribaria, però no se sabia quan, i per fi sabem que arribarà aquest 2018), Metropolis: Lux Obscura (el 4 d’Abril a la eShop), Flinthook (en digital el 9 de Març), Spy Chameleon (també a través de la eShop el dia 9 de Març) i Bit Dungeon+ (en digital durant la setmana que ve)
 • Ha aparegut un error a la Nintendo Switch que “reinicia” les hores jugades a una determinada aventura. Sí, aquelles xifres que es poden veure accedint al perfil personal de la consola. Ja s’està treballant per solucionar-ho.
 • Ho vam comentar al Twitter, però ho tornem a recordar: ja teniu disponible una demo de Kirby Star Allies a la eShop de Nintendo Switch. Gaudiu-la, que ja queda res per a que surti el joc sencer!
 • A la eShop Americana de Switch teniu disponible una “demo” de l’extrany joc de puzzle Chroma Gun. Hauria d’arribar a Europa pròximament però encara no es té constància de que hagi d’ocórrer.
 • El nou “Splatfest” d’Splatton 2 estarà dividint entre els que defensin que l’ou va ser abans que la gallina i els que defensin que la segona va ser el que va succeïr primer. De quin costat esteu? Al Telegram de Nintenhype ens hem ficat filosòfics i tot!
 • Tothom es va emocionar quan es va confirmar que Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy arribaria a Switch. Doncs bé, altra vegada, Nintendo deixa de banda el territori Europeu i en tota la zona Occidental sortirà en format digital, mentre que a territori Nipó gaudiran de la versió física.
 • Ben aviat els jocs de Switch que hagin complert un any de vida (independentment de quan els hagueu adquirit) deixaran de permetre el seu canvi en “punts d’Or” a la plataforma My Nintendo. Recomaneu que reviseu títols com Breath of the Wild, Puyo Puyo Tetris o 1,2, Switch!, ja que van ser dels primers en sortir i no fos cas que us trobéssiu amb aquesta “sorpresa”.
 • Normalment, des de Nintenhype us recomanem edicions especials d’alguns jocs que no arriben a Europa des de mètodes “convencionals” i s’han de reservar a una web anomenada “NIS America“, que les té en venta de forma exclusiva. Doncs us hem d’informar de que la pàgina ha estat hackejada i milers de dades personals han estat a lliure disposició de tercers durant un nombre elevat d’hores. Us aconsellem que reviseu els vostres comptes o que realitzeu tot tipus d’accions bancàries per comprovar si les vostres dades han estat vulnerades.
 • Aquest mes ha fet un any que Nintendo Switch està voltant pel món i, a falta d’un Nintendo Direct que tothom s’esperava i no ha aparegut, la companyia ha comentat que, de moment, no hi haurà una revisió de la consola, ni a nivell de hardware ni de software, tot i que està interessada en perifèrics “extra” per complementar l’experiència de joc.
 • Les companyies han aprofitat el canvi de mes per actualitzar una gran quantitat de jocs: Rocket League (que ha afegit nous aspectes pels cotxes a través d’un DLC que sortirà d’aquí dos dies), Kidd Trip (canvis en els controls de moviment), The Sexy Brutale (que s’actualitza a la versió 1.0.4), Xenoblade Chronicles 2 (a la versió 1.3.0), Splatoon 2 (a la versió 2.3.1), UNO (que afegeix un mode d’invitacions online) i Guilt Battle Arena (s’ha anunciat una actualització per a l’Abril). Per la seva banda, Nintendo ha dit que durant els dies 5 i 6 de Març hi haurà un manteniment generalitzat de les seves plataformes (web, consoles,…).
 • El desenvolupador de Thomas Was Alone i Volume ha comentat que li agradaria veure els seus jocs a Nintendo Switch. D’altra banda, la companyia Chucklefish tampoc ha tancat la porta a que Spellbound arribi a veure la llum a la consola híbrida. Estarem atents/es a noves notícies.
 • Tanquem les notícies del dia especificant quins jocs podeu adquirir des de ja mateix: A Hole New World, A Normal Lost Phone, Damascus Gear: Operation Tokyo, Detention, Guilt Battle Arena, Little Triangle, Mulaka, Sengoku 2 (NeoGeo), Packet Queen, Paper Wars: Cannon Fodder Devastated, Subsurface, Circular, Totes the Goat i Super Toy Cars.

Gràcies i seguim la setmana que ve!