Estem fregant ja el final del 2018 i això per als/les amants dels esports (futbol, específicament) i del món dels videojocs només significa una cosa: és temps de FIFA! I lògicament, al ser una saga que ha aterrat fa relativament poc a Nintendo Switch, sorgeixen dubtes difícils de resoldre si no es té experiència pràctica amb aquests jocs. Com funciona a la Switch? Tenint el FIFA18 val la pena el FIFA19? Quins canvis hi ha? Vol EA marcar un gol als/les usuaris/es de Nintendo amb aquest títol? Tens ganes d’un simulador de futbol i no saps si FIFA19 és una bona opció? Així doncs, en Mironet, com a jugador veterà de FIFA, us ofereix un vídeo “gameplay” amb les primeres impressions d’aquesta nova entrega de la saga futbolística per a la consola híbrida de Nintendo aclarant tots els possibles dubtes que us puguin sorgir de cara a adquirir o no el joc. Esperem que el gaudiu!