Sense trampa i amb cartró, Nintendo fon la joguina tradicional amb el videojoc amb Nintendo Labo

 

La nova proposta exclusiva de la consola Nintendo Switch arriba aquest divendres a Espanya en dos kits: el kit variat (que permet crear cinc Toy-Con o joguines de cartró) i el kit de robot!

 

Per fi arriba el llançament de Nintendo Labo, una nova gamma d’experiències interactives amb les que crear, jugar i descobrir, per inspirar les ments més creatives i els cors més inquiets, disponible des del 27 d’abril. En combinació amb la consola Nintendo Switch, els kits Nintendo Labo proporcionen les eines i la tecnologia necessàries per crear els teus propis artefactes, jugar amb les teves creacions i descobrir com la tecnologia de Nintendo Switch fa que les idees es transformin en realitat *. Nintendo Labo arribarà a Europa el 27 d’abril. Pots conèixer tota la informació sobre Nintendo Labo a la web oficial, o al canal oficial de YouTube.

Cada kit de Nintendo Labo està pensat per ser una experiència amb tres pilars d’igual importància, en la qual crear i descobrir és quelcom tan divertit com jugar. Així, el “Crea, Juga, Descobreix”, cobra sentit:

  • Crea: Converteix els diferents encunys de les planxes de cartró en creacions interactives anomenades Toy-Con, com un piano de 13 tecles, una moto, un vestit de robot i molt més.
  • Juga: Després de construir els Toy-Con arriba l’hora de combinar-los amb la consola Nintendo Switch i els seus comandaments Joy-Con de formes creatives per gaudir d’una sèrie d’experiències de joc úniques
  • Descobreix: Aprèn com la tecnologia de Nintendo Switch dóna vida a cada Toy-Con. I posa-ho tot en pràctica en el mode Taller Toy-Con, una característica inclosa en el programari de cada kit de Nintendo Labo amb la qual dissenyar noves formes de jugar amb els teus Toy-Con, com conduir un cotxe teledirigit amb la canya de pescar, o utilitzar la moto com un instrument musical. Pots fins i tot arribar a crear els teus propis Toy-Con utilitzant tot tipus de materials! Un cop hagis acabat de construir els teus Toy-Con, pots personalitzar amb adhesius, washi-tapes, retoladors i tot el que se t’ocorri.

 

 

Gràcies a Nintendo Labo, crear i descobrir és tan divertit com jugar. Cada Toy-Con presenta emocionants reptes i diversos graus de complexitat, així que cada un d’ells és una experiència única. Crear Toy-Con és especialment divertit per col·laborar i compartir l’experiència amb família i amics. Un cop construït, els que tinguin talent creatiu podran personalitzar els seus Toy-Con amb els seus propis retoladors i adhesius per a donar-los un toc personal: la imaginació és el límit! A partir del 27 d’abril també estarà a la venda un set de personalització especial que inclou plantilles, adhesius i cinta adhesiva de colors. Nintendo Labo arribarà a Europa el 27 d’abril amb dos kits: el kit variat i el kit de robot. Tots dos kits inclouen tot el necessari per posar a funcionar teus Toy-Con, inclosos els materials per a la construcció i el respectiu programari de Nintendo Switch.

 

Kit variat

 

Amb el kit variat podràs crear molts Toy-Amb diferents, com la Canya Toy-Amb, la Moto Toy-Amb o el Piano Toy-Amb.

  • Antenauta Toy-Con: Insereix el Joy-Con esquerre i el Joy-Con dret en el teu nou vehicle teledirigit i controla els seus moviments usant els controls de la pantalla tàctil de Nintendo Switch. La vibració HD dels comandaments Joy-Con mourà el cotxe a l’adreça que triïs, i fins i tot pots conduir-ho en la foscor gràcies al sensor d’infrarojos inclòs en el Joy-Con dret, que també li permet seguir camins fets de material reflectant. S’inclouen els materials per construir dos vehicles teledirigits.
  • Canya Toy-Con: Construeix la canya de pescar amb un rodet unit per una llinya a un suport que conté la consola Nintendo Switch. Pesca una de les moltes espècies exòtiques que veuràs a la pantalla de Nintendo Switch llançant la llinya amb el teu canya i fent girar el rodet perquè baixi l’ham. La manera aquari et permet contemplar les teves captures, així com dissenyar els teus propis peixos gràcies al Piano Toy-Con.
  • Casa Toy-Con: Inserint diversos blocs en les obertures laterals i inferiors de la casa, podràs interactuar, alimentar i jugar amb una adorable criatura a la pantalla de Nintendo Switch. Cadascun dels diferents blocs és detectat per la càmera infraroja de l’Joy-Con dret inserit a la part superior de la casa.
  • Moto Toy-Con: Insereix els Joy-Con al set de manillars per conduir una moto a la pantalla de Nintendo Switch. Prement el botó d’ignició arrencaràs el motor, girant el manillar dret acceleraràs i inclinant el teu cos i movent els manillars dret i esquerre controlaràs la moto. També pots crear els teus propis circuits escanejant el terreny amb el sensor d’infrarojos!
  • Piano Toy-Con: Després de muntar un preciós piano de 13 tecles i inserir la consola Nintendo Switch i els Joy-Con, podràs crear el teu propi música prement les tecles. Podràs fins i tot inserir diferents botons per a produir nous efectes sonors.

 

Kit de robot

 

  • Robot ToyCon: Crea un vestit de robot i insereix els Joy-Con esquerre i dret en les ranures indicades a la motxilla i el visor per prendre el control. Podràs veure-ho a la pantalla del televisor quan la consola Nintendo Switch es trobi a la base. Gaudeix de varietat d’experiències de joc, inclòs la manera Robot, amb el qual pots destruir edificis i OVNIs dins del joc, l’Estudi amb què personalitzar els sons que emet el teu robot, el Taller en què “tunejar” aquest colós metàl·lic que apareix en pantalla, i fins i tot una manera en què, amb un kit de robot addicional i un parell de Joy-Con extra, dos jugadors poden enfrontar-se en una mateixa consola Nintendo Switch **.

 

A la web oficial de Nintendo Labo pots trobar tota la informació sobre el kit variat i el kit de robot, així com descobrir el procés de creació darrere de Nintendo Labo de la mà dels seus creadors. També estan disponibles els vídeos del Nintendo Labo Workshop celebrat al març a Madrid, en què les famílies assistents -elegides entre les inscrites per participar en el esdeveniment- van gaudir de Nintendo Labo i ens van explicar la seva opinió després de la seva experiència creant, jugant i descobrint per primera vegada.

Al Japó i Amèrica, Nintendo Labo desembarcava el passat 20 d’abril, i en menys d’una setmana ja s’han pogut veure creacions molt originals dels primers usuaris que han passat pel Taller Toy-Con. En la sèrie de vídeos “Inventa noves maneres de jugar amb el Taller Toy-Con” del canal de YouTube de Nintendo Labo Espanya, us ensenyem exemples de com fer una guitarra casolana amb una Nintendo Switch i unes gomes elàstiques.

 

 

Nintendo Labo és una nova línia d’experiències interactives en què crear, jugar i descobrir unint els conceptes de la joguina tradicional i el videojoc gràcies a planxes de cartró i la tecnologia de Nintendo Switch i arriba a Europa el 27 d’abril amb el kit variat i el kit de robot.

Notes:
* Es requereix la consola Nintendo Switch, a la venda per separat.
** El mode per a dos jugadors del kit de robot requereix un kit de robot addicional i un parell de comandaments Joy-Con addicional, que es venen per separat.

 

Més informació:

http://www.nintendo.es / https://www.nintendo.es/nintendoswitch / https://www.nintendo.es/nintendolabo

https://twitter.com/nintendoes / https://www.facebook.com/NintendoES

https://www.facebook.com/NintendoSwitchES / http://www.youtube.com/NintendoES

http://www.youtube.com/NintendoLaboES / https://instagram.com/nintendoes/

https://www.instagram.com/NintendoSwitchES