Us presentem la nostra nova “NintEnquesta”, aquesta vegada sobre un tema que a molts/es ens porta a reflexionar d’una forma bastant profunda. Avui dia, ha arribat un punt en que l’àmbit “físic” i el “digital” han arribat a fusionar-se d’una manera certament correcta, però sempre queda la “sensació” de que falta alguna cosa, de que tot el que es pugui arribar a crear en forma de 0 i 1 mai substituirà certs sentits. A més, es pot arribar a afirmar que actualment coexisteixen dues bandes que defensen formes de “tenir” absolutament contradictòries, tot i que també hi ha un sector que es deixa guiar per la oferta i no pel sentiment col·leccionista. Per aquestes qüestions, i moltes més, us volem preguntar com preferiu vosaltres tenir els jocs o com els disfruteu més. Gaudiu més anant a la botiga (en línia o física, ja hi tornem a ser) i comprant quelcom “palpable” per desprecintar-ho? Sou més de fer “login” a plataformes en línia i adquirir el mateix producte sense intermediaris i en format digital? O no us importa sempre i quan el preu estigui bé?

 

 

Videojocs: en Físic o en Digital?

  • En Físic. Així és l'autèntica essència dels videojocs! (58%, 42 Votes)
  • No tinc preferència. L'oferta mana! (22%, 16 Votes)
  • En Digital. Benvinguts a l'era multimèdia! (19%, 14 Votes)

Total Voters: 72

Loading ... Loading ...

 

 

Teniu fins al Dijous dia 09/03/2018 a les 23:59 per votar a la nostra NintEnquesta. Els resultats en serviran per veure quina concepció hi ha sobre aquest aspecte. I recordeu, si teniu alguna cosa en ment que se surti de les opcions de l’enquesta, feu-ho saber! Teniu els comentaris oberts per a tots/es i a través de les nostres xarxes socials ens ho podeu fer arribar, també. El debat crea coneixement! Gràcies i a votar!

 

 

ACTUALITZACIÓ: I els resultats són…

 

Senzillament, espectaculars: us heu “bolcat” en massa a donar la vostra opinió sobre el vostre format preferit dels videojocs i ens ha permès comprovar que el format físic continuarà sent “el rei” indiscutible a l’hora de gaudir dels videojocs. Si es que no hi ha sensació igual com la de desprecintar una caixa de plàstic, obrir-la i veure que tot un nou món “visible” se t’obra davant dels ulls!

Però parlem de l’enquesta. Hem rebut un total de 72 votacions, de les quals un admirable 58% (42 vots) ha optat pel format físic; un 22% (16 vots) heu elegit l’opció “neutra”; i un 19% (14 vots) heu elegit el format digital com el vostre preferit.

Això ens permet extreure una conclusió molt específica: ens estem situant de ple davant una era multimèdia i digital implacable, que està revolucionant tot el món i tots els àmbits imaginables, però sempre hi ha la sensació de que el món “perdurable” i físic és infinit, pel que per moltes facilitats que se’ns proposin a l’hora de realitzar qualsevol acció (en aquest cas, la destinada a l’entreteniment) a base d’elements digitals, de fàcil adquisició i de interacció ràpida i directa, els/les jugadors/es continuem preferint, al menys de moment (ja que resulta impossible preveure què pot arribar a passar en un futur) gaudir de la bellesa rectangular de les caixes “palpables” dels videojocs!