Invoca els Emblemes i agafa les regnes del teu destí!

Torna el Drac Caigut! Encarna el Drac Diví i lluita al costat d’herois i heroïnes llegendaris/es per salvar el continent d’Elyos a Fire Emblem Engage per a Nintendo Switch. Comença la pugna per Elyos!

 

Un cop per mil·lenni, uns herois de llegenda anomenats Emblemes concedeixen insòlits poders a qui porti els 12 Anells Emblema. El moment del ritual s’aproxima, i Alear, el Drac Diví de la profecia, desperta per reunir-los a tots i tornar la pau al continent. Tot i això, Sombron, el Drac Caigut i enemic acèrrim del Drac Diví, també ha tornat, i desitja apoderar-se dels Anells per als seus sinistres propòsits. Només Alear i els seguidors/es del Drac Diví s’interposen entre Sombron i la destrucció absoluta…

Posa’t al capdavant de l’exèrcit del Drac Diví i guia’l a través de nombrosos combats estratègics per torns a través del continent d’Elyos. Planeja els teus atacs amb cura i dona ordres als herois  i heroïnes, cadascun/a amb els seus propis moviments i armes, per tal conduir-los cap a la victòria. Cada batalla és diferent i, per tant, hauràs d’adaptar les teves tàctiques. Fes servir el terreny i la ubicació dels herois/nes a favor teu per treure el profit més gran de les seves habilitats úniques, i derrota l’enemic en camps de batalla dividits en caselles.

 

 

Herois i heroïnes de llegenda

 

Reuneix els anells Emblema i fes-los servir en combat per invocar herois llegendaris anomenats Emblemes. Cada personatge posseeix armes i habilitats pròpies, però també els pots fusionar entre si per tal d’incrementar el teu poder. Assigna anells Emblema als teus herois/nes perquè canalitzin el seu poder a les batalles! Els herois/nes també poden forjar vincles amb els Emblemes, i a mesura que els seus llaços s’estrenyin, accediran a un nombre més gran d’habilitats.

 

 

Lluita a la teva manera

 

El triangle de les armes és essencial durant els combats! Cada tipus d’arma té avantatge sobre una altra: les espases, sobre les destrals; les destrals, sobre les llances; i les llances, sobre les espases. Fes servir el tipus d’arma adequada per infligir l’efecte “ruptura” a un enemic durant un torn i evitar que contraataqui. Els herois/nes que posseeixin tècniques especials tindran avantatge davant dels rivals que portin arcs, grimoris i dagues. Però ves amb compte! El mateix s’aplica a les teves tropes, així que no li posis fàcil, a l’enemic.

Adapta l’experiència de joc al teu gust amb els nivells de dificultat normal, difícil i extrem, així com dos modes de joc diferents. Si busques una experiència una mica més relaxada, no us podeu perdre l’opció “Automàtic”, que s’ocuparà de gestionar per tu tots els detalls de la batalla. I, dins del mode Novell, els aliats caiguts en combat reviuran en concloure la batalla, però al mode Clàssic no passarà el mateix. Si comets un error en combat, fes servir la Cronogema de Drac per rebobinar el progrés i provar de nou. El nombre d’usos és limitat, així que planeja el seu ús amb seny!

 

 

El Somniel i altres extres rellevants

 

Entre batalles, podràs passar temps al Somniel, un lloc on interactuar amb els teus aliats/des i realitzar tota mena d’activitats. És el lloc perfecte per organitzar les tropes abans d’emprendre la següent missió. Fes servir el tauler d’anuncis per donar un cop de mà als regnes veïns a canvi de recompenses; compra objectes a la botiga; o dirigeix-te a la cafeteria per passar una estona amb els teus herois/nes. També podeu fer una ullada als Emblemes reunits a la Sala d’Emblemes i així aprendre noves habilitats.

A mesura que avancis en la història principal, podràs accedir a missions addicionals anomenades “Desviaments” (o “Rutes”). Aquestes missions opcionals comporten riscos diferents, però les recompenses que pots aconseguir per completar-les valen molt la pena. Emprèn totes les que et vinguin de gust! A més, a la Torre dels Reptes del Somniel podràs participar en combats en línia asincrònics. Fes servir Butlletes de Relleus per participar en reptes per relleus, i repta altres jugadors/es de manera cooperativa o crea els teus propis mapes per compartir-los i gaudeix de les batalles creades per altres jugadors/es als reptes al·lòctons.

 

 

Compatibilitat amb Amiibo i passi d’expansió

 

Per si et falten aventures per viure, pots escanejar qualsevol Amiibo dins del joc per obtenir objectes consumibles. Si escaneges Amiibo de personatges de la sèrie Fire Emblem, desbloquejaràs pistes de música i vestits especials, així com Butlletes de Relleus per participar en reptes per relleus. A més, el joc compta amb un passi d’expansió. Fusiona’t amb més Emblemes i descobreix noves batalles amb el passi d’expansió de Fire Emblem Engage, que ja està disponible. Et dona accés a quatre paquets de contingut que es distribuiran de manera escalonada i que inclouen nous emblemes, personatges, rutes, una història inèdita i molt més!

 

 

Fire Emblem Engage ja està disponible a la eShop de Nintendo Switch per 59,99 euros, i en format físic a Amazon per 49,90 €.