Sabem que us agraden els jocs fets aquí, i encara més si disposen de la possibilitat de gaudir-los 100% traduïts al català. No ho dubteu: a nosaltres també. És per això que gràcies a Carlos Coronado us oferim un nou sorteig aquí, a casa vostra, a NintenhypeCat! Entreu i llegiu, perquè esteu a res de participar per intentar guanyar una clau europea del joc Koral. I, si ho podem millorar d’alguna forma… què us sembla, si en comptes de tenir un/a sol/a guanyador/a, en tenim dos o dues? Això és el que us oferim: dos keys, dos guanyadors/es!

 

“Submergeix-te en el bell i inexplorat món submarí per tornar a la vida els esculls de corall. Resol els trencaclosques dels ecosistemes i explora la bellesa dels oceans. Guareix els esculls de corall mentre recorres tot el món a la recerca d’esculls blanquejats i moribunds. Interactueu amb diversos tipus de coralls, cadascun d’ells amb habilitats úniques amb les que interactuar i les quals us ajudaran a continuar amb l’aventura.

Com a jugadors i jugadores, us haureu de deixar portar per la corrent. Fluïu cap on desitgeu trobant diferents formes i mètodes de transportar la vostra energia curativa cap altres coralls i per així guarir esculls al complet, observant en temps real com el fons del mar es torna més colorit i vibrant de vida i diversitat.”

 

Doncs ja ho sabeu, si voleu optar a obtenir una key de la nova obra de Carlos Coronado anomenada Koral és tan fàcil com:

El proper dia 21/05/2019 en direm els guanyadors/es! Aquests/a es triaran a través de l’eina “The Competition Agency”, una pàgina online que s’encarrega de triar noms aleatoris d’entre totes les persones que compleixin les condicions per entrar al sorteig (és aquesta pàgina d’aquí). No s’acceptaran, en cap moment, les anomenades “mencions” al tuit. És a dir, que totes aquelles persones que comentin sota el tuit o que el citin no entraran dins el sorteig. Molta sort a tots i a totes! Us deixem amb un tràiler de l’aventura i estigeu atents/es, que el mateix dia de llançament de l’aventura publicarem l’anàlisi aquí, a NintenhypeCat!

 

 

ACTUALITZACIÓ: I els guanyadors/es són…