Bon dia a tots i a totes! Espero que tingueu els ulls en condicions per poder-nos llegir després del vici que haureu agafat amb el Bayonetta 1+2! Avui, mentre una part de l’equip de Nintenhype es reuneix presencialment a Vic, l’altra part ens hem “sacrificat” per poder-vos oferir, com cada dia, les notícies del moment i mantenir viu tot el nostre (i vostre) món digital de Nintendo en català. Comencem!

  • No fa ni 24 hores que s’ha llançat de forma oficial i Bayonetta 1+2 comença a sofrir els primers contratemps: nombrosos usuaris i usuàries del món confirmen que hi està havent molts problemes a l’hora d’introduir el codi de Bayonetta 1 a la eShop (no es reconeix la combinació de números i lletres, bloquejos inesperats, missatges d’error…). Fins i tot hi està havent casos de persones que, a l’obrir la caixa de la edició especial, s’estan trobant sense el codi de descàrrega per al primer joc. Una autèntica bogeria. Esperem que se solucioni aviat.
  • Confirmat: Rime s’actualitzarà ben aviat per a solucionar tots els seus problemes. Així ho ha fet oficial Tequila Works. Recordeu que el joc es va llançar amb nombrosos problemes d’imatge, resolució, “frames” per segon… i un llarg etcètera. Doncs bé, ben aviat es creu que aquests contratemps passaran a la història a l’haver actualitzat el joc a la versió 1.0.2. Estigueu atents/es que la data “clau” de la solució és aquest Dilluns dia 19.
  • Dos nous jocs “indie” arribaran a Switch durant aquest any: Nippon Marathon (en digital a finals d’any, per la Tardor), Petit Computer (se sap que serà a través de la eShop però no en sabem la data de llançament, que s’ha confirmat que serà igual per a tot el món) i The Final Station (que ha aparegut llistat a la eShop Americana per al dia 22 de Febrer). 2064: Read Only Memories Integral, per a Switch, que estava llistat per aquest mateix Febrer, ha anunciat que finalment serà llançat durant el Març/Abril, sense concretar data.
  • Notícia curiosa: Nintendo Switch té més jocs amb puntuació de 90 o més al portal “Metacriticdurant el seu primer any de vida que PlayStation 4 o Xbox One. A més, aquests jocs són exclusius de la consola híbrida de Nintendo. Una gran notícia que augura un fantàstic futur per a la companyia.
  • Sega va fer una enquesta preguntant als usuaris a quina plataforma els agradaria més ppoder jugar primer a Valkyria Chronicles. I sí, l’opció més votada, amb el 46% dels vots, va ser Nintendo Switch. Estarem atents/es perquè pot significar l’inici d’alguna cosa gran.

Dit això, bon cap de setmana i tornem Dilluns, “Nintenhypers”!