Doncs bé, només queden 6 dies per l’E3 de Nintendo, i el Hype ja és exagerat, tenim moltes ganes de que arribi el moment. Tot i això, cada dia que passa tenim noticies importantíssimes en referència a Nintendo i com sempre, us les portem a les NTH NEWS, Comencem.

 

 • Comencem especificant algunes dades de llançaments de videojocs per a Switch que hem conegut avui mateix: Candle: The Power of Flame (durant l’estiu, en format físic i digital), Radio Hammer Station (durant l’any, i de moment només s’ha confirmat per a Japó), Lanota (14 de Juny), Super Sidekicks 3: The Next Glory (també per al 14 de Juny), Pub Encounter (o Dandy Shot a Japó, el mateix dia que els dos anteriors), Another World (el 25 de Juny), Flat Heroes (el 5 de Juny) i All-Star Fruit Racing (que s’estrena a Europa el 13 de Juliol en format físic i digital).
 • Després de la conferència on es va presentar el Pokemon Let’s GO Game Freak va confirmar que el 2019 hi hauria un nou Pokemon RPG. Doncs avui el president de The Pokémon Company confirma que Pokémon 2019 inclourà molts Pokémon nous, així que segur que estem davant de la nova generació.
 • Que la Switch és la consola perfecte pels Indies s’està confirmant dia a dia. El Bloodstained: Curse of the Moon ha venut més del 50% del total de les ventes per a la híbrida de Nintendo, fins hi tot molt més que Steam.

 

 

 • Hi ha moltes incògnites pel Nintendo Direct d’aquest E3, però mica mica s’aclareixen algunes dades com que durant el E3 de Nintendo només veurem jocs per a Nintendo Switch, ni de 3ds ni jocs per a dispositius mòbils. Recordem, però, que Nintendo acostuma a fer el Nintendo Treehouse, un seguit de “directes” durant tots els dies on s’hi van presentant coses…
 • L’episodi de demà Dijous del programa Oha Suta ens revelarà nova informació sobre la pròxima película de Pokémon. L’hora de la retransmisió a Catalunya és a les 23:59h de Dijous. El podreu veure per Youtube un cop s’hagi penjat, ja que no es retransmetrà en directe.
 • Monster Boy and the Cursed Kingdom serà un dels títols que estaran presents en la propera fira de l‘E3 de Los Angeles. Tal com han confirmat des de Game Atelier i FDG Entertainment el títol serà jugable per als assistents a l’esdeveniment on per primera vegada tindran l’oportunitat veure el joc en moviment després de molt temps sense tenir notícies del mateix.

 

 

 • En aquestes dates, moltes són les notícies relacionades amb presentación de videojocs, Avui Konami ha dit que presentarà jocs per Nintendo Switch durant l’E3. No tenim cap més pista i de Konami actualment podem esperar poca cosa. A més a més, diuen que el PES segur que no surt, haurem d’esperar, ja queda molt poc.
 • El usuari de Twitter @ScriesM, conegut per la seva trajectoria en el Hombrew i la “scene” en general, ha confirmat que dins de la Eshop ha trobat informació sobre Fornite per a Switch. A més, comenta que la botiga digital de Nintendo ja inclou la fitxa del videjoc de moda. Tots aquests elements se sumen a les especulacions de fa uns dies sobre el registre del joc a Corea del Sud. El seu llançament resulta gairebé imminent.
 • Nintendo des de fa un parell d’anys està desenvolupant videojocs per dispositius mòbils. Un dels jocs als que hi està invertint molt és el Dragalia Lost, i justament avui Nintendo ens presenta a Zodiac, un nou drac. El RPG destinat als smartphone encara no té data de sortida, però creiem que no trigarà molt a sortir.

 

 

 • Nintendo va veure la oportunitat de les seves MINI i els números han sortit millor del que esperaven. Així doncs Neo Geo Mini serà anunciada aquest cap de setmana. Serà una presentació que es podrà veure online aquí, i començarà el Diumenge 10 de Juny hora catalana. La consola tindrà 40 videojocs clàssics i comptarà amb una pantalla de 3.5 polzades i suport HDMI.
 • Curiosa notícia que ens arriba en relació els “slots”. Scalextric arribarà el dia 12 de Juny en format digital per a Nintendo Switch, podrem jugar online, amb amics o contra la CPU, aquí teniu el trailer.
 • The Walking Dead: The Final Season arribarà també a l’híbrida de Nintendo. Tot i que no té data de llançament concretada, serà el primer de la saga que arribarà a una consola de Nintendo, pel que s’espera que acabin arribant tots degut a que “The Final Season” és l’episodi final.
 • I, finalitzant les confirmacions “importants” del dia, tenim de Blob, que arribarà a Nintendo Switch el 26 de Juny, ho ha confirmat avui THQ Nordic, per un preu de 29.99€. Us deixem el tràiler a continuació.

 

 

 • S’ha confirmat que Blizzard, que fins ara ha tincut poquissima relació amb nintendo, ha confirmat que estàn amb un nou projecte relacionat amb el Diablo, tots recordarem quan es va romurejar el Diablo 3 per a la híbrida de Nintendo, haurem d’esperar a més novetats i esperem que portar el projecte a Nintendo estigui en els plans de Blizzard.
 • I acabem les News recordant que ja teniu disponibles els jocs Jumping Joe & Friends, Operation Hardcore, Super Sportmatchen, The Infectious Madness of Doctor Dekker i Shape of the World a la eShop de la consola híbrida de Nintendo.

 

Moltes gràcies a tots i a totes i us esperem aquesta nit a la tertúlia en directe de Nintenhype sobre Sony i Microsoft!