Avui comença oficialment l’E3 2018, però eh, el que ens interessa de veritat, el de Nintendo, li queden 3 escassos dies per a ser una realitat! El “hype” ja comença a prendre forma física i es va fent cada cop més intens! De moment, però, aquí teniu les NTHNews per anar fent una mica de temps fins al “clímax”. Tot i així, imperdibles!

 

  • La sèrie de videojocs Anima confirma el seu llançament a Nintendo Switch. Tot i que no se’n sap la data de sortida (a la resta de plataformes arribarà el 19 de Juny, menys a Switch), Anima: Gate of Memories – The Nameless Chronicles i Anima: Gate of Memories arribaran a l’híbrida de Nintendo en forma de pack o per separat. El “pack” costarà 30 euros, mentre que si els comprem per separat, en costaran 20 cada un. De moment, només se n’ha confirmat el seu llançament en format digital. Seguirem informant.
  • Tenim una altra confirmació per a Switch una mica peculiar. Beekyr Reloaded estarà disponible a la eShop de la consola el 14 de Juny. I el títol no deixarà a ningú indiferent: es tracta d’un shoot’em up de “scroll” lateral…amb abelles. Veurem si funciona com a la resta de plataformes on es va llançar.

 

 

  • Sembla que la moda de canviar les dates de llançament de jocs per a Switch comenci a ser una moda. Ara li toca a R.B.I Baseball 18, que finalment arribarà el 21 de Juny a la eShop de la consola (a Japó i a Europa, a Amèrica la data de llançament no ha variat en cap moment: 14 de Juny). La versió física, de moment, és pura especulació.
  • Ja tenim gairebé tota la informació necessària de Warriors Orochi 4 per a Nintendo Switch! A Japó estarà disponible el 27 de Setembre, i comptarà amb tres versions en físic: l’estàndard, la Premium Box i la Treasure Box (cadascuna amb més “extres” que l’anterior). A més, també comptarà amb una edició especial en digital que inclourà tots els DLC. Aquí teniu la conferència sencera on s’han presentat tots aquests elements:

 

 

  • Don’t Starve: Nintendo Switch Edition s’actualitza i arriba a la versió 1.03. Les novetats són moltes, però sobretot es basen en correccions d’errors: “bugs” en algunes accions de certs personatges, bloquejos en certes zones del joc, “congelacions” aleatòries…teniu tot el llistat aquí.
  • També s’ha actualitzat, a un sol dia d’haver-se llançat: Sushi Striker: The Way of Sushido. Arriba a la versió 1.0.1 i només se sap que “incorpora correccions per a una millor experiència de joc”.
  • Dos jocs importants per a Switch ja es poden “pre-carregar” a la seva eShop: Monster Hunter Generations Ultimate (cosa que ens permet conèixer que ocuparà 11,3GB a la consola) i Lumines Remastered (que pesarà una mica menys, 750MB). Recordem que el primer arribarà el 28 d’Agost i el segon el 26 de Juny.

 

 

  • El Middleware DX Library ja és compatible amb Nintendo Switch. Així ho ha confirmat l’empresa nipona Mediascape. És un middleware gratuït i no demana cap tipus de pagament, pel que estarà a disposició de desenvolupadors amb pocs recursos que vulguin desenvolupar quelcom per la consola de Nintendo.
  • Per acabar, recordem que ja estan disponibles a Nintendo Switch els jocs GRIDD: Retroenhanced, Shape of the World, Them Bombs!, A Magical High School Girl, Iro Hero, Riding Hero (de NeoGeo), Samurai Defender: Ninja Warfare, The Banner Saga 2, Happy Birthdays, Legendary Eleven i Sushi Striker: The Way of Sushido.

 

Moltes gràcies i tornem Dilluns!