Ah, el caps de setmana: dos dies que dónen tota la vida a qualsevol mortal. No us passa, que a mesura que s’atansa us envaeix una sensació de “no-se-què” que no voldríeu que acabés mai? No, no sou els/les únics/ques! A les NTHNews també els passa. I als/les que les redactem, doncs també, és el que hi ha. Avui ho tindreu fàcil: poques confirmacions i un grapat de “jocs de pistes” que us permetran estar 100% informats/des. Aquí ho teniu:

 

  • Avui, poques confirmacions per a Switch, però no hi ha dia que “ens en lliurem”! TemTem (sense data ni format especificats), Touhou Genso Wanderer: Lotus Labyrinth (sense més informació al respecte) i Dungeon Rushers (per al 25 de Maig en format digital).
  • Atenció perquè l’aclamat “indie” Golf Story està en procés de rebre classificació ESRB a Estats Units. Podria ser una “minúcia”, però cal especificar que els títols “digitals” no han de dur aquesta “etiqueta” i només és obligatòria per a les aventures en format físic, pel que haurem d’estar amb els ulls ben oberts.
  • D’aquí 10 dies justos tindrem l’oportunitat de gaudir de Battle Chasers Nightwar a Nintendo Switch. Mentrestant, però, ens van arribant “gameplays” de l’aventura. En aquest cas, tenim un vídeo de com rendeix en el mode portàtil de l’híbrida de Nintendo. Aquí el teniu:

 

 

  • Recordeu que Voez es va eliminar de la eShop Americana degut a una problemàtica de l’aventura amb la classificació ESRB? Doncs ja torna a estar disponible. Tingueu en compte, també, que hi ha una versió física de llançament mundial en camí però encara no en tenim la data.
  • Si últimament hi ha alguna companyia que s’està guanyat a pols un prestigi espectacular és Super Rare Games, l’empresa que ha entrat molt fort al món del videojoc llançant aventures “indie” en format físic, tal i com ho fa la prestigiosa Limited Run Games. Després de llançar Human Fall Flat i The Flame in the Flood en format físic, ara s’aventuraran a llançar un altre “indie” de forma limitada. Però no l’han dit directament, si no que han anat donant “pistes” a través de Twitter. N’han donat 5: Indie exclusiu de Switch; El segon nom del títol és més llarg que la primera paraula; “Projecte Animal” amb molts seguidors, però no és la resposta que més s’estava donant al seu perfil; Desenvolupat per una companyia que ja ha desenvolupat molts videojocs però que és la primera vegada que en llencen un en físic; i estil visual d’impacte, amb una història que ens trencarà el cor i gairebé obligat de jugar amb auriculars. Amb què ens poden sorprendre?

 

Gràcies i tornem Dilluns amb la mateixa energia de sempre!