Al novembre del 2018 sortí en reserva el nou llibre de l’editorial Gamepress, un llibre dedicat al “cervell de la bèstia”, la fantàstica Super Nintendo. Es posaren en reserva dues edicions: la versió “el cervell de la bèstia” (la col·leccionista) i la estàndard. En aquesta publicació, us volem mostrar el contingut de la versió col·leccionista, una edició que inclou una funda que simula ser la capsa d’un videojoc de Super Nintendo, un manual d’instruccions com tenien els jocs originals (si es desplega, és un póster amb la portada del llibre), una làmina mida DIN-A4 de Samus Aran, un sobre amb un contingut molt especial, diverses postals amb imatges de grans jocs (en el revers tenim una petita informació de cadascun de dits jocs), dos punts de llibre i un imant. Destacar que la postal de Zelda amb tocs daurats era exclusiva de la reserva.

Un llibre amb més de 200 pàgines on destaquen tots els primers projectes, prototips estrangers de la consola i els jocs més emblemàtics. A les pàgines finals trobarem un recull de les persones que van crear la consola i van fer posible que arribés al nostre territori.

Aquesta edició ha estat possible gràcies a dos anys de recerca de diversos autors, i es nota que han tingut una cura impresionant en tots els detalls. Com a curiositat, el llançament es va haver d’endarrerir dos cops: un primer cop per la mort del pare d’un dels autors; i el segon cop fou degut a que els materials que simulen ser la capsa del joc eren massa dèbils i amb una qualitat final no desitjada. Per aconseguir l’efecte nostàlgic vers els seus compradors/es, l’empresa va otorgar més pàgines de les proposades i un postal extra. Us deixem un vídeo per poder observar tot el contingut que ofereix! Si voleu comprar la versió estàndard (la col·leccionista desgraciadament fa molts mesos que es va exhaurir), recomanem comprar-la a la pròpia editorial, ja que us donaran un obsequi exclusiu.