Comencem la setmana de la millor forma que ens podríem imaginar! Avui us oferim un “unboxing” de l’edició especial del nou joc per a Nintendo Switch anomenat Project Octopath Traveler, un RPG per la consola híbrida de Nintendo dels creadors/es de Bravely Default que ha “reinventat” la forma de veure el gènere gràcies als gràfics anomenats “HD-2D”, que el doten d’una personalitat realment única i especial. El nostre company Rockstr85, que ja coneixereu per alguns dels seus grandiosos anàlisis i opinions aquí a la web o per alguns dels genials directes per Twitch als que ja ens té acostumats/des, us ensenya un per un els elements que conté aquesta edició, anomenada Compendium Edition, i us en fa una breu però detallada descripció. Recordeu que, tot i ser una edició gloriosa, aquí a Europa ens ha arribat “retallada” respecte la versió Americana i la versió Japonesa, cosa que no li treu cap mèrit. Ens entendreu quan vegeu el vídeo. Sense més dilació, aquí us el deixem. Gaudiu-lo!