Bones gent! Us vull premiar les festes amb el meu TOP 10 d’aquest 2017 com els redactors s’estan inflant de turrons, galets i carn d’olla us deixo els meus 10.

Em basaré en els jocs que he pogut gaudir, per lo tant no entraran jocs que no hagi catat o degustat correctament!

10 – Sonic Forces 
Si… d’acord, es un joc molt mediocre, no us mentiré però les hores que li he fotut per aconseguir tots els desafiaments i trofeus no tenen un igual, vaig fer d’un joc que ni fu ni fa una bona inversió i el vaig pelar bé! (L’avatar no mola)

9 – Ever Oasis
Encara que hi han aspectes que s’haurien de pulir com la seva OST i que pot tornar-se repetitiu, va ser un bufarada d’aire fresc per la 3DS i molt original! (Consola que la gent que va de Gurú s’els omplirà la boca dient, que està morta o bé que es pitjor any d’aquesta, dejadlos porqué no saben lo que se hacen)

8 – Resident Evil VII
El nom d’aquest hagués estat millor com un Resident Evil VR però no ens mentirem es un bon joc, crea el que preten, llastima de la segona part cap endavant… (Algun dia pujaré al meu canal els gameplays que vaig fer amb un amic que eren per cagar-se patas abajo)

7 – The Last Guardian
Ueda lives, pensavem que estava mort però estava de parranda, és una bona experiencia, els puzzles son massa fàcils i a vegades el perrete es torna una mica boig, però és un joc molt bonic i amb una capacitat d’emocionar extraordinaria (Si no es que ets un robot es clar)

6 –  Tales Of Berseria
El nou Tales Of, arriba amb una nova entrega, milorant la fórmula de Zestiria i amb un guió molt més sólid i contundent, la protagonista va sobrada de carisma i es nota el mimo que li han posat.

5 –  Zelda Breath Of The Wild
El GOTY (que per mi no ho és), per aquells que estavem enamorats de les entregues anteriors ens hem trobat amb aquesta implementació de món obert on s’han diluit bastants aspectes importants de la saga com ara la seva BSO (que si es brutal però no es la d’un Zelda, menys el lloro del acordeó) i la seva historia que resulta insulsa i mal narrada (si per motius d’exploració, si…) per un altre banda, el joc té un disseny d’art brutal, es preciós! i la seva jugabilitat es genial, només dona ganes de jugar i seguir jugant, bon joc.

4 – Super Mario Odyssey
L’Odissea d’en Mario per la lluita constant d’aconseguir a la Peach amb en Bowser dona lloc a aquesta entrega, es una carta d’amor a tots aquells romantics del Super Mario 64. Una BSO molt bona acompanya a aquest joc amb una gran implementació de la seva jugabilitat que farà una delicia de tots aquells que els hi agradin els bons jocs de plataformes!

3 – Persona 5
És el millor JRPG de tall clàssic el any i poder de lluny dels darrers 5 anys, (M’ha sigut molt díficil endreçar els 3 primers jocs) És un joc que no arribarà a tot el públic ja que barreja la cultura pop japonesa amb el seus coleccionables a mode de Pokemon (Com sempre ha fet Shin Megami), una banda sonora on el Jazz, el Blues i el Funk fa que et rebenti el cargol de l’orella de lo bona que és! i a nivell d’historia és brutal, lo dolent es que a vegades es torna una mica dens i costa… (Per cert ganduls que us queixeu de l’idioma, molt us queixeu a dia d’avuí però als 90 tot era en anglés i ningú plorava! Ploramiques!)

2 – Nier: Automata
Platinum Games acostuma a ser desenvolupadora de grans èxits (menys el transformers, les tortugues, legend of korra…) però aquí ens trobem ademés a la suma de l’equació amb en Yoko Taro, que és un boig que si en sap de fer bones histories! Te una BSO que és un Ferrero Rocher per el nostre paladar (és inqüestionable) i una jugabalitiat tan ituïtiva que des de un bon principi t’adequaras a ella, compte amb més de 20 finals i es l’ostia en bicicleta, per contra no a tothom li pot arribar agradar, als que estiguin foten trets al Call of Duty es fotrien un bon tret amb aquest joc

1 – Xenoblade Chronicles 2
No direm masses coses per no spoilejar, us recomano que mireu les primeres opinions d’en Reisken per fer-vos una petita idea sobre el joc, només us diré que porto 200 hores i encara no l’he acabat, es brillant, miris per on el miris es com un diamant això si, no us marqueu un Sony i us deixeu portar pel hype no és un joc per tots els públics, és un joc recomanat per totes aquelles persones que els hi molin els JRPG però no pero segurament no per la gent que li moli Overwatch, (poder aquests es dispararan una fletxa al ull)

I fins aquí el meu TOP 10 espero que rajeu a gust i us deleiteu amb el meu cul!

Visca Nintendo!

Visca Microsoft!

Visca Sony!

i sobretot

Visca Sega!

Que tingueu una bona entrada i sortida d’any!

 

Mencions honorables per:

Yakuza 0, Monster Hunter Stories, Metroid Samus Return, Super Lucky tales, etc.