Bones gent, seguint l’article que ha obert el nostre company Rockstr85 aquí ve la meva llista dels 10 del 2017 des del meu punt de vista.

En aquesta llista quedaria molt bé parlar, per exemple d’Horizon 0 dawn, nier automata, etc. però en el meu cas no els he pogut jugar, per tant no els posaré, aquesta llista estarà feta a partir de  jocs que he pogut gaudir i jugar i amb els quals conec quina experiència m’han trasmés jugant-los, pot haver-hi algun joc d’anys anteriors que he descobert aquest any….

 

10- Puyo Puyo Tetris:

Què podem dir de puyo puyo Tetris, un joc que combina el sistema de joc de la saga puyo puyo i del mític Tetris, amb personatges carísmatics i amb diversos modes de joc i amb multijugador local per a 4 player, que a més a més podem jugar un mode de joc que anem fent batalla combinant els 2 estils de jocs de manera excel·lent que a tots els jugadors amants del gènere els hi agradarà, 100% recomanat.

9- Pokémon Ultrasol/Ultraluna:

Tenim aquí un dels primers títols que puc entendre que la gent el pugui sobtar. Ja vaig fer unes primeres impressions del títol i que un cop finalitzat m’ha deixat encara més bon gust del que havia pogut provar… una història, des del meu punt de vista millorada que li dóna una nova visió de la regió d’Alola, tal com van fer Pokémon Cristal/esmeralda etc, nous Pokémons d’altres gens. que no sortien a sol i luna originals, la història relacionada amb necrozma, el nou enfocament de la trama el fa molt més interessant.

 8- Splatoon 2:

El shooter per excelència de Nintendo, la ip que es va estrenar amb la ja defenestrada Wiiu, va arribar aquest estiu a Nintendo Switch i que ens ha donat hores de diversió online, Diversió en estat pur i que en aquesta segona part ens ha arribat amb més contingut, i més encara amb actualitzacions gratuïtes d’armes, mapes,etc i han deixat, d’aquesta manera , un producte realment interessant.

7- Rayman Legends:

Com he comentat, no tots els títols que diré són exactament novetats de l’any, sinó que són jocs que realment he descobert aquest any 2017 i Rayman Legends és un d’ells. Aquest joc ens ha arribat a Nintendo Switch, després de passar per quasi tots els sistemes d’aquesta generació i de la Wiiu. Ubisoft porta el seu motor ubiart a la màxima expressió amb aquesta entrega del Rayman i a més a més amb un personatge carismàtic com ell ajuden a crear una atmosfera que juntament amb un desenvolupament de nivells, des del meu punt de vista molt bo, un gran joc de plataformes.

6- Mario+Rabbids Kingdom Battle:

Una de les grans sorpreses de l’any tant de la Nintendo Switch com del món dels videojocs en general. És un dels grans tapats de l’any, segon títol d’ubisoft de la llista (es increïble), un joc que combina els mons de Mario i dels Rabbids realment de meravella en un joc RPG tactic realment adictiu. Llarg, al principi facilet, però no es així. Un joc realment gran per a la Nintendo Switch.

5-Stardew Valley:

Un dels jocs Indie de mode tant de l’any passat com d’aquest, que aquest any ens ha arribat a Nintendo Switch. Un joc realment adictiu que tranquilament sense adonar-te pots estar-hi hores i hores i hores de joc, a travès d’un sistema de joc realment senzill i partint d’una premisa senzilla, aconseguiex atrapar i atrapar molt, donu fe això amb les més de les 65 hores de joc, dels quals encara no he acabat la trama principal, pel preu que val es un imprescindible.

4- Fire emblem Echoes Shadows of Valentia:

Un altre títol de la 3ds que es fica a la llista dels meus 10 de 17. Fire emblem Echoes es el nou joc de Fire emblem que ha sortit aquest any per a la Nintendo 3ds, es realment un remake del Fire emblem gaiden refet de 0, però amb la mateixa història que l’original, un joc realment llarg que ens posa a la pell de 2 herois, Alm i Celica, que ens posaràn en la pell d’una guerra que s’originarà a la Regió de Valentia. Gran banda sonora i uns vídeos fets amb animació al nivell de grans animes fan que ens deixin un molt bon record d’aquest joc.

3- Mario Kart 8 Deluxe: 

El Port millorat del Mario Kart 8 de Wiiu, res més a afegir en aquest cas, joc que és veu i funciona de manera increïble a la Nintendo Switch i amb el qual realment podem disfrutar molt Online amb amics ( com ens passa amb tots els vídeos de la comunitat de Nintenhype).

2- Zelda Breath of the Wild:

El Goty del vga d’aquest any, què podem dir del nou Zelda… És l’aventura personificada, un joc que et permet una llibertat total de moviments que et genera una sensació d’exploració que poques vegades haviem pogut trobar, però que falla una mica amb la història i amb la manera d’explicar-la que de vegades pot donar la sensació que la història ha passat a un segon terme… Pero realment es un imprescindible que no pot faltar a cap col·lecció que tinguem de Videojocs. Però per a mi hi ha un joc que es superior i és….

1- Xenoblade Chronicles 2:

I sí l’última punta del trident d’aquest 2017 de Nintendo per a la Nintendo Switch i per a mí el millor joc d’aquest any 2017, tot i que molta gent dirà que s’ha de comptar pel 2018, però realment es del 2017.

Un joc amb una història que de moment enganxa des del primer moment i provoca que no puguis parar de jugar, Personatges carismàtics, situacions que et fan treure un somriure barrejats amb moments d’alta tensió, mapejats enormes plens de vida i perills que sempre et faràn estar atent davant els perills que s’amaguen, Cinemàtiques combinades amb el motor cell shading del jocs fan que sembla que estiguis veient una pelicula d’anime combinat amb una banda sonora brutal, fan que Xenoblade Chronicles 2 sigui d’aquells jocs que pot marcar a un jugador. Senzillament increïble

 

I fins aquí la meva llista dels meus 10 del 17, sé que hi ha molts jocs que podrien haver estat a la llista com Mario Odyssey, Nier, Horizon,Forza 7, Cuphead… Podria ser correcte i posar-los a la llista, però realment no els he jugat i per això no els he posat a la llista. Poseu als comentaris quins serien els vostres 10 del 17?

 

Espero i desitjo que tingueu una entrada de 2018 magnífica i sobretot que disfruteu del nostre hobby que son els videojocs, que tinguem salut i Feliç 2018.