Com a costuma a ser tradició, la comunitat catalana de Nintendo ens apuntem a un bombardeig, si fa falta!

Fent una mica de memòria i recordant ja “vells” temps, la primera vegada que la comunitat es va reunir va ser al Saló del del Manga de l’any 2017. Es van reunir, tirant alt, unes 10 persones, i va ser més amb ajuda de la comunitat Gaming.cat que amb la nostra pròpia. Poc després, va ser a un torneig dels “youtubers” i membres de la comunitat Barbilla&cia de Splatoon 2 quan ens varem tornar a reunir, i vam aconseguir “ajuntar” a 20 persones. Us deixem un vídeo de la trobada:

 

 

Després, ens vam tornar a trobar a la Barcelona Games World, i per sorpresa també vam ser unes 20 persones “fent comunitat”. Però la cosa no podia quedar aquí, i la pròxima cita serà aquest proper Dissabte dia 14 d’Abril al Saló del Còmic de Barcelona! En tenim moltes ganes perquè a part de que la comunitat ha crescut d’una forma molt important des de l’any passat i esperem una gran participació de part dels/les membres que tinguin la possibilitat de venir, serà la primera vegada que anirem “uniformats” amb la nostra equipació oficial (en aquest enllaç en teniu tota la informació i, a més, en aquest altre també hi teniu el “merchandishing extra” que tenim preparat per tots/es vosaltres). A més, Nintendo és una de les patrocinadores del Saló, pel que serà una oportunitat fantàstica de donar-nos a conèixer. Si voleu venir, des d’aquí es pot comprar l’entrada: https://www.comic-barcelona.com/cat/inici.cfm

A hores d’ara sabem que hi haurà:

  • Torneig de Rocket League el Divendres 13/04/2018.
  • Torneig de Splatoon 2 (al que nosaltres hi participarem) el Dissabte 14/04/2018.
  • Torneig de Mario Kart 8 Deluxe el Diumenge 15/04/2018.

 

La comunitat de NintenhypeCat estarem situats a la banda inferior esquerra, on es farà el torneig de Splatoon. Us deixem un “mapa” de la distribució del Saló per a que ho pogeu veure amb més facilitat:

 

 

Què ens hi espera, al Saló? Veurem Nintendo Labo en acció? Ens sorprendrà Nintendo amb algun nou anunci o amb algun “gameplay” de les properes aventures que ens esperen els propers mesos? No dubteu a portar la vostra 3DS i Nintendo Switch i participar amb nosaltres! Per a més informació sobre l’esdeveniment, podeu visitar aquest enllaç. Esperem fer una trobada multitudinària amb tots/es vosaltres!