Nintendo Switch aposta per la diversió i el multijugador en el 36è Saló del Còmic de Barcelona

 

En un estand de 500 metres quadrats i amb 56 llocs de joc, els visitants podran gaudir per primera vegada d’algunes de les novetats que sortiran per a la consola híbrida de Nintendo durant el primer semestre del 2018 com Donkey Kong Country: Tropical Freeze o Hyrule Warriors : Definitive Edition.

 

Potser et mola pintar-li la cara de tinta als teus rivals amb Splatoon 2. Pot ser que siguis dels de treure el turbo morat i agafar totes les dreceres en Mario Kart 8 Deluxe. O potser el teu rotllo sigui demostrar tots els combos de Pikachu marcándote 1 perfect en Pokkén Tournament DX. Sigui com sigui, tant si ets fan del joc multijugador en tots els seus vessants com si el que vols és fer unes partides relaxades en qualsevol dels molts títols de l’extens catàleg de Nintendo Switch, Nintendo posarà a disposició del públic un espai de 500 metres quadrats en què mostrarà alguns dels propers llançaments i grans videojocs ja a la venda per a la consola de sobretaula t’acompanya a on vagis.

Entre el 12 i el 15 d’abril, al recinte de la Fira de Barcelona a Montjuïc, acollirà el 36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ​​edició en què Splatoon 2, el shooter de Nintendo serà un dels grans protagonistes a l’estand de Nintendo, situat en el triangle del Palau 2, i en què hi haurà un total de 56 llocs de joc entre les zones dedicades als esdeveniments de multijugador i les de les diferents experiències del catàleg de Nintendo Switch, amb especial esment a la zona Nindies Welcome Home on alguns dels títols més reeixits dels desenvolupadors indies tindran cabuda.

El Saló del Còmic de Barcelona serà el primer gran esdeveniment de 2018 en el qual Nintendo Switch sigui present i on els usuaris podran provar la nova consola de Nintendo en els seus tres modes de joc (mode TV, manera TABLETOP i manera portàtil) i , per descomptat, els seus jocs, incloent novetats que es podran provar per primera vegada, setmanes abans del seu llançament.

A més dels dos videojocs més ben valorats de tot l’any 2017 segons Metacritic com són Super Mario Odyssey i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, els assistents podran gaudir d’una àmplia varietat de títols per a tot tipus de públics, com el recentment llançat Kirby: Star Allies, o els més densos i profunds DOOM, The Elder Scrolls V: Skyrim, Xenoblade Chronicles 2 i Bayonetta 2, així com altres títols encara inèdits en Nintendo Switch, ja que per primera vegada en un esdeveniment es podran provar Donkey Kong Country: Tropical Freeze i Hyrule Warriors: Definitive Edition, a la venda el 4 i el 18 de maig respectivament.

 

 

Nindies Welcome Home és la zona que dóna cabuda als desenvolupadors independents que llancen les seves idees en Nintendo Switch, tot tipus de videojocs que donen una varietat inusitada al catàleg amb divertides aventures gràfiques com Thimbleweed Park, títols d’acció i plataformes de la vella escola com super Meat Boy, Axiom Verge i Wulverblade, una interessant volta de rosca al gènere de l’estratègia amb Kingdom: New Lands, o fins i tot un joc de rol que ho resol tot amb una pilota de golf, com és l’exclusiu de Nintendo Switch, Golf Story.

Splatoon 2 no només serà el patrocinador de 36º Saló Internacional del Còmic de Barcelona i un dels molts jocs de Nintendo Switch que els assistents podran provar, sinó que també serà un dels principals reclams de la zona dedicada al multijugador de l’estand de Nintendo. Al llarg dels quatre dies de fira no cessaran els tornejos a l’estand de Nintendo Switch, amb les disputes territorials a cop de tinta d’Splatoon 2, les carreres més intenses de Mario Kart 8 Deluxe i els frenètics partits de Rocket League. Els assistents podran apuntar-se als tornejos de forma presencial al mateix estand de Nintendo al Saló del Còmic de Barcelona.

La diversió no pararà a l’estand de Nintendo, i és que l’escenari principal no donarà ni un moment de descans a les partides multijugador de tot tipus de títols com EA SPORTS FIFA 18, NBA 2K18, Pokkén Tournament DX, 1-2-Switch i els ja esmentats Rocket League, Mario Kart 8 Deluxe i Splatoon 2.

Splatoon 2, l’elegant shooter de Nintendo donarà una pinzellada de color que tan bé encaixa amb un esdeveniment com el 36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona entre els dies 12 i 15 d’abril. Segueix tota la informació en www.nintendo.es, www.comicbarcelona.com o a les xarxes socials amb el hashtag #NintendoEnElComic.

 

Més informació:

http://www.nintendo.es / https://www.nintendo.es/nintendoswitch / https://twitter.com/nintendoes

https://www.facebook.com/NintendoES / https://www.facebook.com/NintendoSwitchES

http://www.youtube.com/NintendoES / https://instagram.com/nintendoes/

https://www.instagram.com/NintendoSwitchES